Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απρόσμενο το αποτέλεσμα αποχώρησης στο GNTM 4 - Έφυγε ένα εκ των φαβορί, ο Αγγαίος

Απρόσμενο το αποτέλεσμα αποχώρησης στο G...

Είχε την χειρότερη φωτογραφία στη δοκιμασία με την κούνια - μισοφέγγαρο - "Δεν έκανες την υπέρβαση, λυπάμαι πολύ γιατί έχεις δυνατότητες" του είπε η κριτής Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Έκπληξη αποτέλεσε κατά ένα τρόπο η αποχώρηση που υπήρξε στο Greece’s Next Top Model, το διαγωνιστικό ριάλιτι μόδας του καναλιού Star, στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης 2/11/2021. Μετά τη δοκιμασία που ήταν σχετικά δύσκολη όπου τα 11 διαγωνιζόμενα μοντέλα που έχουν απομείνει, έπρεπε να φωτογραφηθούν κάνοντας κούνια πάνω σ’ ένα μισοφέγγαρο και πάνω από μία εσωτερική πισίνα με νερό χωρίς βάθος, ήταν τελικά ο 20χρονος Αγγαίος Ποθητός αυτός που αποφασίστηκε να αποχωρήσει από τους 4 κριτές και το αποτέλεσμα ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Τις 2 χειρότερες φωτογραφίες είχαν ο Αγγαίος που λογιζόταν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM 4 και ο Στυλιανός με τον γοητευτικό Αγγαίο να τίθεται τελικά εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα σε λεγόμενα του on camera στην εκπομπή δεν έκρυψε την απογοήτευση του χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον εαυτό του βλάκα που δεν προσπάθησε περισσότερο. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αυτό που είπε στον Αγγαίο ήταν πως η πορεία του στο GNTM ήταν επίπεδη χωρίς να πάει ούτε προς τα πάνω ούτε και προς τα κάτω.

«Είναι σαν να σου κόβουν τα φτερά, έτσι μέσα σε τρία λεπτά. Κι αυτό είναι το χειρότερο γιατί ξέρεις ότι μπορείς να δώσεις παραπάνω!», σχολίασε ο τέλος ο όμορφος Αγγαίος μετά την αποχώρησή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight