Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αντώνης Κουνάβης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Ο Αντώνης Κουνάβης πραγματοποίησε επίσκε...

Συναντήθηκε με τον Καθηγητή Καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρο & με τον Καθηγητή Ακτινολογίας Δ. Σιαμπλή καθώς και με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος

Συνεχίζοντας τις εθιμοτυπικές, πλην όμως ουσιαστικού περιεχομένου επισκέψεις του, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης μετέβη το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου 2021 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα του κλάδου.

Επιπλέον, ο κ. Αντώνης Κουνάβης συναντήθηκε με τον Καθηγητή Καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρο, ο οποίος του ευχήθηκε ολόψυχα «καλή επιτυχία» στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Επιπροσθέτως, συναντήθηκε και με τον Καθηγητή Ακτινολογίας Δημήτρη Σιαμπλή, ο οποίος επιβεβαίωσε τη στήριξη του στο πρόσωπο του, υπέρ της υποψηφιότητας του οποίου άλλωστε, πρώτος, είχε υπογράψει. 

Παράλληλα, μέλη της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν καθημερινά την υποστήριξη τους στον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, με την πεποίθηση ότι ο ίδιος μπορεί να φέρει μια νέα εποχή στη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του κ. Κουνάβη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις