Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

«Lock n Road»: Μία παρέα Πατρινών μας ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη εν μέσω πανδημίας! Πρεμιέρα απόψε στο Open

«Lock n Road»: Μία παρέα Πατρινών μας τα...

Ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης και ο δικός μας Περικλής Νασόπουλος , μαζί με το συνεργείο της εκπομπής επιβιβάζονται στο βαν του «Lock n Road»

Μία παρέα Πατρινών μπαίνει απόψε στα σπίτια μας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open και μας ταξιδεύει στην Ευρώπη εν μέσω πανδημίας.

Ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης και ο δικός μας Περικλής Νασόπουλος του thebest.gr, μαζί με το συνεργείο της εκπομπής που αποτελείται από μια παρέα νέων ανθρώπων, επιβιβάζονται στο βαν του «Lock n Road» και ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη.

Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Λιόπετας, την αρχισυνταξία και το σενάριο ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος και ο Θάνος Νασόπουλος.  Την φωτογραφία ο Γιώργος Λιόπετας ενώ πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Σωκράτης Πάτσος. Η παραγωγή είναι της Queen Molly Productions, υπό την επιμέλεια του Γιώργου Μαυρίδη.

  • Πρεμιέρα για το «Lock n Road», τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του OPEN, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα

Η παρέα κάνει 8.000 χιλιόμετρα οδικώς διασχίζοντας τις ευρωπαϊκές πόλεις και δείχνει πώς γίνονται πια τα ταξίδια στην εποχή της «πανδημίας».

Γνωρίζουν τις πόλεις μέσα από τους ίδιους τους ανθρώπους και συζητάνε με ντόπιους αλλά και με Έλληνες που ζουν εκεί και είναι από διάφορους επαγγελματικούς και επιστημονικούς κλάδους. Πώς αντιμετωπίζουν τη νέα αυτή πραγματικότητα και πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητά τους; Η εκπομπή μεταφέρει εικόνες που φανερώνουν τις μεγάλες αλλαγές. Τα άλλοτε πολυσύχναστα μέρη που έσφυζαν από ζωή, κατά τη διάρκεια των lockdown, είχαν αλλάξει. Ακόμα όμως και τώρα οι άνθρωποι  προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους και να επιστρέψουν σιγά σιγά στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα η ομάδα του «Lock n Road» καταγράφει και τη δική της καθημερινότητα. Στιγμιότυπα του ταξιδιού, απρόοπτα που συμβαίνουν, δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και πολύ όμορφες και ανέλπιστες στιγμές.

Στο πρώτο επεισόδιο ξεκινάνε από τη Θεσσαλονίκη και πριν το μεγάλο ταξίδι, συναντούν τον Γιώργο Μαυρίδη, ως τον πλέον έμπειρο για να τους δώσει συμβουλές για το εγχείρημά τους. Αμέσως μετά η περιπέτεια ξεκινά. Περνάνε στα Σκόπια όπου μεταξύ άλλων μιλάνε με τον Γιόβιτσα Γιανοβίκι, ένα νέο πολιτικό επιστήμονα με τον οποίον συζητάνε για το πως βιώνουν οι νέοι τις επιπτώσεις της πανδημικής κρίσης.

Λίγο αργότερα τους βλέπουμε να καταλήγουν στην Σερβία και στο Βελιγράδι, όπου καταγράφουν τι άφησαν πίσω τους οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ και συναντάνε Έλληνες και ντόπιους, οι οποίοι περιγράφουν την καθημερινότητά τους. Το «Lock n Road» ξεναγείται στην πόλη και ανακαλύπτει τις ομορφιές της.

Κάθε εβδομάδα η παρέα του «Lock n Road» θα συνεχίζει το ταξίδι της στην Ευρώπη και θα μεταφέρει πώς είναι η Γηραιά Ήπειρος την περίοδο της πανδημίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life