Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Τσουμάνης: "Χρωστούσε 20.000 στον πεθερό του" - Το τηλεφώνημα του ποδοσφαιριστή σε φίλο του

Νίκος Τσουμάνης: "Χρωστούσε 20.000 ...

Πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, που ενδεχομένως να τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του

Τα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά τον τραγικό θάνατο του Νίκου Τσουμάνη προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικές αρχές, που ασχολούνται με την υπόθεση. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού βρέθηκε νεκρός το πρωί, μέσα στο αυτοκίνητο του σε μαρίνα στην περιοχή της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Εντοπίστηκε δεμένος στο λαιμό του με δεματικά μίας χρήσης (tire up), με την ιατροδικαστική εξέταση να μιλά για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

 Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, που ενδεχομένως να τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

 Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης Κάκκαλης, πρωην γενικός αρχηγός του Άρη και φίλος του ποδοσφαιριστή μίλησε στην εκπομπή του Mega "Live News" για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του τρεις μέρες πριν τον θάνατό του.

"Είχαμε μία επαφή την Παρασκευή στις 17.30 η ώρα. Ο Νίκος κατά περιόδους, μου ζητούσε κάποιες οικονομικές ενισχύσεις. Του έδινα κάποια χρήματα, μου τα επέστρεφε. Την Παρασκευή μου έκανε ένα τηλέφωνο, μόλις είχα επιστρέψει από το νοσοκομείο. Του λέω "Νίκο τι πρόβλημα έχουμε;", μου λέει "Γρηγόρη χρωστάω στον πεθερό μου 24 χιλιάρικα". Του λέω "εντάξει θα το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αν είναι οικονομικό, έχεις ένα αυτοκίνητο το οποίο κοστίζει 20.000, θα σε βοηθήσω εγώ, ο Χρήστος ο Μπούρμπος, τα παιδιά, αλλά πες μου τι νούμερο χρωστάς"" δήλωσε ο κ. Κάκκαλης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο φίλος του δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Πρόσθεσε πως ο 31χρονος δεν του έδινε απάντηση για το ακριβές ποσό που χρωστούσε, ενδεχομένως και σε άλλους ανθρώπους, πέραν του πατέρα της γυναίκας που επρόκειτο να παντρευτεί. Ωστόσο κατά την εκτίμηση του κ. Κάκκαλη δεν επρόκειτο για απλησίαστο χρέος που δεν θα μπορούσε να καλυφθεί με τίποτα.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως ο Τσουμάνης, σύμφωνα με τον πρώην γενικό αρχηγό του Άρη, του εμπιστεύτηκε πως στις 24 Ιανουαρίου επρόκειτο να πάρει 24.000 χιλιάδες ευρώ, επομένως το χρέος προς τον πεθερό του μπορούσε να καλυφθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις