Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Παναγιώτης Τρίγκας: «Η κλινική όλων των νεφροπαθών, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση»!

Παναγιώτης Τρίγκας:  «Η κλινική όλων των...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πήγαμε στο opening των εγκαταστάσεων της ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS κι εντυπωσιαστήκαμε. Φλας στις παρουσίες, τι ειπώθηκε

 Πλήθος κόσμου την Κυριακή στις κατάφωτες, υπερσύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις της ολοκαίνουριας μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS, Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου γωνία. Με την πρώτη ματιά «έβλεπες» την ιατρική περίθαλψη του μέλλοντος αλλά και την αγάπη και τη στήριξη της πατραικής κοινωνίας στο μεγάλο βήμα του γνωστού ζευγαριού του ιατρικού κόσμου, Παναγιώτη Τρίγκα και Στέλλας Ζιώγα. Ατέλειωτα τα συγχαρητήρια και οι ενθουσιώδεις ευχές. Μετά τις εγκάρδιες ομιλίες του Μητροπολίτη Πατρών και της λαμπερής παρουσιάστριας Ράνιας Θρασκιά, ήταν ο ίδιος ο Παναγιώτης Τρίγκας επιστημονικός διευθυντής και διευθύνοντας σύμβουλος που συγκίνησε, ενθάρρυνε και εμψύχωσε τους παρευρισκομένους θυμίζοντας πρωτίστως πως συνεχίζει το όραμα του πατέρα του, πρωτοπόρου και διορατικού νεφρολόγου  και κλινικάρχη, πατώντας όμως γερά στα δικά του πόδια. Τα λόγια του μάλιστα, έκαναν αναμφίβολα το κοινό να ατενίσει με αισιοδοξία τον καθημερινό αγώνα τόσων συνανθρώπων μας για αιμοκάθαρση. Για τον κ. Τρίγκα το δικαίωμα στην αιμοκάθαρση δεν μπορεί να αποτελεί προνόμιο ολίγων: 

«Όλοι οι ασθενείς είναι ίσοι. Για εμένα όλοι οι ασθενείς έχουν ίσα δικαιώματα στην υγεία και στην περίθαλψη. Όλοι έχουν δικαίωμα στην καλύτερη περίθαλψη. Στην καλύτερη αιμοκάθαρση. Στην αιμοκάθαρση που η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS προσφέρει, αφιλοκερδώς, και το τονίζω, ΔΩΡΕΑΝ. Ο ασθενής δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση, ούτε κρυφές χρεώσεις, ΜΗΔΕΝ» ξεκαθάρισε.

«Έχουμε και τη σωστή συνταγή και τα ποιοτικότερα υλικά. Προσφέρουμε την καλύτερη αιμοκάθαρση γιατί έχουμε τα καλύτερα μηχανήματα (που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά, αυτή τη στιγμή), την καλύτερη επεξεργασία νερού και την πολύχρονη εμπειρία μας. Δεν είναι τυχαίο το τόσο δυναμικό μας ξεκίνημα. Δεν έγιναν εκπτώσεις πουθενά» συνέχισε.

Στην πιο προσωπική αναφορά του ο κ. Τρίγκας ομολόγησε: «Έχω μάθει να μην επαναπαύομαι στα έτοιμα. Δεν μου αρέσει ο εύκολος δρόμος αλλά ο δύσκολος, ο δημιουργικός. Ο δρόμος του μόχθου και της δουλειάς. Ποτέ δεν φοβήθηκα να δουλεύω,  να λέω την αλήθεια και να κοιτάζω τους άλλους μες στα μάτια. Τα λόγια μου είναι πάντα αληθινά χωρίς ψέματα ή κολακείες. Χωρίς αλαζονεία.  Ο λόγος  που δημιουργήθηκε αυτή η κλινική είναι η ελπίδα. Η ελπίδα για μια βελτιωμένη καθημερινότητα. Για μία καλύτερη μέρα. Για βέλτιστες συνθήκες εργασίας. Για ποιοτικότερη περίθαλψη. Για καλύτερη αιμοκάθαρση. Για  ανθρώπινη επικοινωνία και ψυχολογική στήριξη των ασθενών. Η ελπίδα για να ζήσουν οι ασθενείς και περισσότερο και καλύτερα. 

Δεν είναι η κλινική του Παναγιώτη, δεν είναι η κλινική της Στέλλας, είναι η κλινική όλων μας. Δεν είναι η κλινική, των ατόμων με κινητικές δυσκολίες ή μη, των νέων των ηλικιωμένων,  των φτωχών ή των ευπόρων αλλά η κλινική όλων μας. Είναι η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS η κλινική όλων των νεφροπαθών» κατέληξε.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν live σαξόφωνο και νόστιμους μεζέδες ενώ ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους υποδοχής και εξειδικευμένης θεραπείας. Μιλάμε για 1200 τετραγωνικά τ.μ. εστιασμένα στη φροντίδα των νεφροπαθών, το μεγαλύτερο κέντρο- πρότυπο στην κατηγορία του στη Δυτική Ελλάδα.  Μεταξύ άλλων ήταν εκεί ο πρώην δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας με τη σύζυγό του Πόπη, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Σκούρας, η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, Ο Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Δημήτριος Ντούκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, ο επικεφαλής της παράταξης «Σπιράλ» Πέτρος Ψωμάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη» Νίκος Τζανάκος, ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών αυτοκινήτων ταξί Παναγιώτης Σκέντζος, ο πρώην υπουργός και επικεφ. δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ρίου Δημήτρης Μπάκος, η ιδιοκτήτρια της φαρμακευτικής εταιρείας Demo, Iωάννα Δέμου, ο Γεώργιος Πατριαρχέας γεν. γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ο αναπλ. καθηγητής Νευροχειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο αναπλ. καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Βελισσάρης, ο επ. καθηγητής Επεμβατικής Ακτινολογίας Παναγιώτης Κίτρου, πολλοί ασθενείς, συγγενείς, φίλοι, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι MME.

Μετά τα εγκαίνια Παναγιώτης Τρίγκας και Στέλλα Ζιώγα υποδέχθηκαν φίλους και συνεργάτες στο ξενοδοχείο The Bold Type της άνω πόλης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View