Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Πώς μεγαλώνει η μικρή Λυδία στην Αλόννησο - Οι σχέσεις με την οικογένεια του πιλότου

Γλυκά Νερά: Πώς μεγαλώνει η μικρή Λυδία ...

Το βάρος όλων στην Αλόννησο έχει πέσει στην ανατροφή της κόρης της άτυχης Καρολάιν

Το βάρος όλων στην Αλόννησο έχει πέσει στην ανατροφή της μικρής Λυδίας, κόρης της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της. Όπως εξήγησε αποκλειστικά στο "Χαμογέλα και Πάλι" του Mega η Χαρίκλεια Θεοδώρου, φίλη της μητέρας της Καρολάιν, μέλημα όλων είναι η ανατροφή της μικρής. "Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η Λυδία. Έχει εγκλιματιστεί στο περιβάλλον. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Νομίζω πως είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει καν την έννοια "μαμά" και "μπαμπάς" στη ηλικία 10 και 11 μηνών", πρόσθεσε ενώ αναφέρθηκε και στην μητέρα της άτυχης Καρολάιν. "Η γιαγιά είναι υπέροχη και όπως καταλαβαίνετε από τη στιγμή που μεγάλωσε την Καρολάιν και έβγαλε ένα ολοκληρωμένο και σωστό άνθρωπο για το εγγόνι της θα κάνει 10 φορές περισσότερα πράγματα", σημείωσε, κάνοντας λόγο ότι η κ. Σουζάνα "αισθάνεται μεγάλη ευθύνη, αγωνιά για την ανατροφή της Λυδίας".

"Το κλειστό σπίτι" της οικογένειας του συζυγοκτόνου
Στους γονείς του πιλότου και το κοινωνικό τους προφίλ στην Αλόννησο, αναφέρθηκε η Κική Αναγνώστου, καθηγήτρια της Καρολάιν, μιλώντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. "Aν και οι γονείς του πιλότου ήταν στο νησί, το σπίτι τους δεν ήταν ποτέ ανοιχτό. Όλοι είναι διακριτικοί και δε θέλουν να δίνουν στόχο στο νησί" κατέληξε.

 Η οικογένεια του πιλότου δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της Λυδίας
Η οικογένεια του καθ' ομολογία δολοφόνου δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της Λυδίας, υποστήριξε - μιλώντας στην ίδια εκπομπή - ο συνήγορος του 33χρονου γυαικοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

"Η διάθεση της οικογένειας του εντολέα μου δεν είναι να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαμάχη. Αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Θεωρώ ότι οι όροι θα είναι πάνω κάτω αυτοί που ισχύουν σήμερα και οι οποίοι τηρούνται ευλαβικά. Δημιουργήθηκε γέφυρα μεταξύ των δύο οικογενειών για να είναι καλό το κλίμα για το παιδί κυρίως", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Αναφορικά με τις σχέσεις που έχει η οικογένεια του κατ΄ομολογία δράστη του στυγνού εγκλήματος με τους γονείς της Καρολάϊν και την επαφή τους με την εγγονή τους, τη μικρή Λυδία, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως οι γονείς του θύματος και του συζυγοκτόνου έχουν συχνή επικοινωνία, με τους τελευταίους μάλιστα να μένουν στην Αλόννησο, πλέον.

Αναμένονται νέα στοιχεία για το έγκλημα, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
Τέλος, όσον αφορά στα της έρευνας, o συνήγορος του πιλότου υποστήριξε πως αναμένονται οι άρσεις του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου, αλλά και οι απαντήσεις από εταιρεία στην Κίνα για να διαπιστωθεί πότε έκλεισε η κάμερα την βραδιά του εγκλήματος.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις