Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεσπά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: Χάλασε η φάση και σκότωσε το παιδί μου; Σε 10 χρόνια θα βγει από την φυλακή

Ξεσπά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: Χάλασε η...

Νέα στοιχεία από τη δικογραφία

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που κατάγεται από την Αχαϊα, της 26χρονης φαρμακοποιού, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο, ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της.

Δυο μήνες πριν, τον Ιούλιο, το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο με τον σύντροφό της να προκαλεί δηλώντας όταν συνελήφθη, πως... "χάλασε η φάση και τη σκότωσα"...

Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star για την τραγική απώλεια της κόρης της λέγοντας πως "μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που θα πήγαινε κανονικές διακοπές και δε γύρισε ποτέ πίσω. Είναι ασύλληπτο να σου παίρνουν το παιδί σου με αυτόν τον τρόπο".

Δυο μήνες πριν, τον Ιούλιο, το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο με τον σύντροφό της να προκαλεί δηλώντας όταν συνελήφθη, πως… “χάλασε η φάση και τη σκότωσα”…

Πρόσθεσε ακόμα πως ο δράστης δεν έχει καμία δικαιολογία για το κακό που έκανε και σημείωσε πως οι άνδρες πρέπει να σέβονται τις γυναίκες και να τις τιμούν.

"Δε θα πω τίποτα που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι. Ό,τι και να του είπε η κόρη μου, δεν είχε δικαίωμα να τη σκοτώσει. Τι δηλαδή; Χάλασε η φάση και τη σκότωσε; Οι άνδρες θα πρέπει να σέβονται και να αγαπούν τις γυναίκες γιατί κι αυτούς μια γυναίκα τους γέννησε. Αν δεν το κάνουν δε σέβονται τις μανάδες τους. Νομίζω το πρόβλημα ξεκινά και από τον τρόπο που οι μανάδες μεγαλώνουν τους γιους τους", συνέχισε.

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, όπως και όλες οι μητέρες που έχασαν με αυτόν τον τρόπο τις κόρες τους, ζητά αυστηρότερες ποινές για να μην τολμήσει κανείς να κάνει ξανά κάτι τέτοιο.

"Τι θα γίνει δηλαδή; Σε δέκα χρόνια θα βγει από την φυλακή, θα τον βλέπω στον δρόμο και θα παίζει με τον πόνο μου; Δε γίνεται οι μισές μανάδες να χάνουμε τις κόρες μας και οι άλλες μισές να μένουν στη σκιά της γυναικοκτονίας. Κάτι πρέπει να γίνει", τόνισε.


 

Επίσης εξαιρετικά επιβαρυντικό για τον κατηγορούμενο είναι το γεγονός ότι φρόντισε να εξαφανίσει και τα δύο κινητά τηλέφωνα, και το δικό του και της Γαρυφαλλιάς, και ότι επί ένα 24ωρο κρυβόταν και τον αναζητούσε η αστυνομία.

Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί αν όντως πάσχει από ψυχική νόσο, όπως εξ αρχής έχει υποστηρίξει. Ωστόσο ακόμη δεν έχει εξεταστεί από ψυχίατρο, όμως στη δικογραφία υπάρχουν έγγραφα που δείχνουν ότι έχει νοσηλευθεί κι έχει διαγνωστεί με ψυχικό νόσημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις