Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και θα ανανεώσει την εξωτερική σας εμφάνιση. Η τονωμένη σας αυτοπεποίθηση θα αποδειχτεί ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή!

Ταύρος

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με άγχος.

Δίδυμοι

Μια ανεξήγητη ένταση θα σας φέρει εκνευρισμό και θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας για να μην κάνετε ζημιά σε σχέσεις.

Καρκίνος

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Λάθη του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας παρέχουν στήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση, που θα έρθει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Παρθένος

Υπόγειες διεργασίες και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Μήπως είναι καιρός να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας;

Ζυγός

Θα σας απασχολήσει το θέμα των αυξημένων εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε προσεκτικά.

Σκορπιός

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση που μπορεί να φέρει και τη λήξη ενός δεσμού. Χαμηλώστε τους τόνους.

Τοξότης

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί όμως να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις.

Αιγόκερως

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να τις διευρύνετε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σύστημα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό να βελτιωθούν οι καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους τα σχέδια σας εκπληρώνονται.

Ιχθείς

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being