Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Μαθητές δημοτικού έμειναν στην ίδια τάξη εξαιτίας των αρνητών γονιών τους

Κρήτη: Μαθητές δημοτικού έμειναν στην ίδ...

Στην ίδια τάξη θα φοιτήσουν μαθητές στα Χανιά, καθώς οι γονείς τους αρνήθηκαν πέρυσι να τους υποβάλουν σε self test ή να φορούν μάσκες

"Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα" λέει η παροιμία και βρίσκει εφαρμογή στις μέρες της πανδημίας, αφού πολλά είναι τα παιδιά που έχασαν χρονιές στο Δημοτικό επειδή οι γονείς τους είναι αρνητές του κορονοϊού. Σύμφωνα με την εκπομπή "Live News" του Mega, στην ίδια τάξη θα φοιτήσουν μαθητές στα Χανιά, καθώς οι γονείς τους αρνήθηκαν πέρυσι να τους υποβάλουν σε self test ή να φορούν μάσκες. Ως εκ τούτου, τα παιδιά δεν παρακολούθησαν τα δια ζώσης μαθήματα και δεν κατάφεραν να προαχθούν στην επόμενη τάξη.

 
Τα παιδιά αυτά στον νομό Χανίων θα αναγκαστούν να φοιτήσουν στην ίδια τάξη και αυτό γιατί οι γονείς τα κράτησαν μακριά από το σχολείο.

 Δεν έλειψαν και τα επεισόδια στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένα επεισόδιο για το οποίο χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, όπου οι γονείς ενός μαθητή διαμαρτύρονταν γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους, το οποίο δεν είχε self test, να μπει στο σχολείο.

Όπως αναφέρεται από αστυνομικές πηγές, οι γονείς μπήκαν στην αυλή χωρίς μάσκα και απαιτούσαν το παιδί τους να δώσει το παρών στον αγιασμό, ενώ φέρεται να απείλησαν τη διευθύντρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις