Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα στοιχεία για τα Γλυκά Νερά - «Μίλησαν» κινητό, κάμερα σαλονιού και τραπεζικοί λογαριασμοί

Νέα στοιχεία για τα Γλυκά Νερά - «Μίλησα...

Στοιχεία-κλειδιά θα ρίξουν κι άλλο φως στο φρικτό έγκλημα

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των δικαστικών αρχών τα αποτελέσματα των ερευνών από τις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά και κάμερες) και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καθ' ομολογία δολοφόνου.

Ύστερα από την εντολή των δικαστικών αρχών, που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από το σύζυγό της, είχαν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του πιλότου, αλλά και στην ενδελεχή εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών. Έτσι, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν αποκλείεται να προέκυψαν νέα δεδομένα που θα δώσουν επιπλέον στοιχεία για την άγρια δολοφονία.

Εξέτασαν κλήσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς

Οι Αρχές εξέτασαν τόσο τις κλήσεις που έκανε όσο και τις κλήσεις που δέχτηκε ο σύζυγος της Καρολάιν κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα της δολοφονίας, αλλά και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης, ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν. Τέλος, οι ειδικοί εξέτασαν και την κάμερα του σαλονιού, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε αυτή βγήκε από τη θέση της, αλλά και αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις