Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Η Μαρέβα Μητσοτάκη χειροκρότησε τον σούπερ σταρ τενόρο Γιόνας Κάουφμαν - ΦΩΤΟ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη χειροκρότησε τον σούπ...

Ήταν μία συναρπαστική μουσική βραδιά που απόλαυσαν 3.000 θεατές στο Ηρώδειο

Παρότι ο κορυφαίος Γερμανός τενόρος Γιόνας Κάουφμαν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα η φωνή τυο να μην είναι στα καλύτερά της, ωστόσο η βραδιά που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο κάτω από την Ακρόπολη τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ήταν αξιόλογη. O Κάουφμαν συνέπραξε με την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση του Γιόχεν Ρήντερ, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ. 

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία και χειροκρότησε τον σούπερ σταρ τενόρο Γιόνας Κάουφμαν ήταν η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η σύζυγος του Προέδρου της Κύπρου Άντρη Αναστασιάδη, ο Yann Du Pasquier Area Manager ROLEX Γενεύης, η Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη Διευθύνουσα Σύμβουλος της ROLEX Ελλάδος και ο Λεωνίδας Καμπάνης, ο Jean Frederic Dufour Πρόεδρος ROLEX Γενεύης και η σύζυγός του Anne Carole Dufour, ο γνωστός Αθηναίος κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης, η διεθνούς φήμης λυρική ερμηνεύτρια Αγνή Μπάλτσα, οι Αρσένης και Κατερίνα Βιλδιρίδης, οι Νέλλος και Λη Καννελοπούλου, η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Έλλη Στάη, ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, οι Mr. & Mrs. Baha Bassatne, η Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, ο Πατρινός ειδήμων των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας, η Αγγελική Κανελλοπούλου Σάκκαρη και ο σύζυγος της Κώστας Σάκκαρης, ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ζέτα Βομβογιάννη – Γκραφ, κ.α.

Tο ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα και ο ενθουσιασμός του κοινού, υποχρέωσαν τον Γιόνας Κάουφμαν σε τέσσερα encore!

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Rolex Hellas.

Οι φωτ. είναι από Studio Panoulis.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View