Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip - Απεγκλωβίστηκε από 14 πυροσβέστες

Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip - Απ...

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Νεκρός ο τράπερ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Mad Clip τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ο 34χρονος τράπερ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Οι άντρες της πυροσβεστικής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ ο 34χρονος ήταν μόνος του στο όχημα, σύμφωνα με την τροχαία.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.


Το αυτοκίνητο (Πόρσε) του 34χρονου καλλιτέχνη, πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πλαγίως πάνω σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο.

Η είδηση του θανάτου συγκλόνισε τον κόσμο της trap μουσικής. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, από το πρωί νεαροί φαν της trap μουσικής πηγαίνουν στο σημείο του τροχαίου που σκοτώθηκε ο Mad Clip για να να αποτίσουν φόρο τιμής.

Τα τραγούδια του Mad Clip – το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος – είχαν καταφέρει να αποσπάσουν εκατομμύρια views στο YouTube. Το όνομα Mad Clip στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty.

O Mad Clip ήταν Ελληνοαμερικανός. Ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όταν ήταν 13 ετών. Στα 22 του πήγε στην Κύπρο όπου έκανε τις πρώτες του συνεργασίες στην trap μουσική. Επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Νέα Υόρκη, αργότερα πήγε στο Λονδίνο και το 2016 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Το 2004 εντάχθηκε στην μουσική κολεκτίβα Outkast Excellence.

Όταν ήταν 27 ετών ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ με τίτλο «Eimai Trelos».

Αργότερα κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Dealer» που έγινε μεγάλη επιτυχία και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το Kotera, Sinthikes κι άλλα. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το «Super trapper», το «O Amerikanos LP», το «Super Trapper 2» και το «Still Active» σε συνεργασία με τον Strat.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος ήταν ο κολλητός του τράπερ, Light, ο οποίος σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media ακούγεται να κλαίει με λυγμούς φωνάζοντας “πάει, πάει”, ενώ κάποιοι προσπαθούν να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Σπάει καρδιές το βίντεο του Light από το σημείο του τροχαίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight