Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Πάει» η Μίντλετον: Το Tatler ανακύρυξε τη Μπεατρίς Μπορομέο «Μost Stylish European Royal»

«Πάει» η Μίντλετον: Το Tatler ανακύρυξε ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η υπέρκομψη ιταλίδα σύζυγος του Πιερ Κασιράγκι ήταν στο πολύκροτο Dior show στην Αθήνα ως νέα μούσα του οίκου

Το περιοδικό της βρετανικής αριστοκρατίας Tatler βρήκε την κορυφαία εκπρόσωπο του στυλ στους κόλπους των γαλαζοαίματων: Πρόκειται για την 36χρονη Μπεατρίς Μπορομέο, σύζυγο του Πιερ Κασιράγκι και νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, η οποία πρόσφατα στέφθηκε πρέσβειρα του οίκου Dior και ήταν από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες τυλιγμένη σε χρυσά κρόσσια στην πολυσυζητημένη επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο.

Η ιταλίδα που «κρατάει» από ρίζες ευγενών και είναι απόφοιτος του μιλανέζικου πανεπιστημίου Bocconi, κάνει επιλεκτικά μόντελινγκ καθώς κυρίως εργάζεται ως δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ και ντοκιμαντερίστας. Παντρεύτηκε το 2015 τον εγγονό της Γκρέις Κέλι επιλέγοντας για σκηνικό την πανέμορφη λίμνη Ματζιόρε της πατρίδας της και αλλάζοντας τέσσερα διαφορετικά νυφικά: δύο με την υπογραφή Valentino για τον πολιτικό γάμο, και δύο Armani Privé για τη θρησκευτική τελετή. Πλέον είναι μαμά δυο γιων, διατηρώντας μια καταπληκτική σχέση με τη μόδα και μια υποδειγματική σιλουέτα, ενώ αγαπημένα της χτενίσματα είναι οι κότσοι και η «αλογοουρά».

Δηλώνει άθεη και αριστερών πεποιθήσεων και είναι δημιουργός του φιλμ «Mamma Mafia», με θέμα τις γυναίκες στο οργανωμένο έγκλημα. Πατέρας της είναι ο Don Carlo Ferdinando, του ιταλικού αριστοκρατικού οίκου Borromeo. Πριν εγκατασταθεί στο Μονακό είχε περπατήσει στις πασαρέλες Chanel και Valentino, ενώ ήταν πρόσωπο καμπάνιας της Blumarine. O οίκος κοσμημάτων Buccelatti την έκανε μούσα του μεταγενέστερα.

Στις περισσότερες εμφανίσεις της διαλέγει μακριά φορέματα που «φωνάζουν» πολυτέλεια και διαχρονική κομψότητα. Αναμφίβολα το γούστο της δεν εμπνέεται διόλου από το street style, που προσεγγίζει το ευρύ κοινό. Το «Tatler», λοιπόν, την ανακήρυξε «το πιο στιλάτο μέλος βασιλικής οικογένειας στην Ευρώπη» υποβαθμίζοντας τις επιδόσεις άλλων πιο διάσημων royals, όπως η Κέιτ Μίντλετον ή η Σαρλότ Κασιράγκι. Δείτε αντιπροσωπευτικά της looks και θα πειστείτε σίγουρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View