Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα πέντε ζώδια με την καλύτερη μνήμη

Tα πέντε ζώδια με την καλύτερη μνήμη

Έχει τα καλά έχει και τα κακά του το χαρακτηριστικό αυτό

λοι γνωρίζουμε ανθρώπους που δεν ξεχνούν τίποτα. Θυμούνται ονόματα, γενέθλια καλές ή κακές στιγμές. Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό και γιατί η μνήμη τους είναι τόσο καλή;

Η απάντηση ίσως βρίσκεται στα άστρα. Ποια ζώδια δεν ξεχνούν ποτέ;

Ταύρος
Η μνήμη των Ταύρων είναι φωτογραφική. Αν τους ζητήσεις να περιγράψουν μία εικόνα από ένα βιβλίο που διάβασαν θα το κάνουν με λεπτομέρεια. Το ίδιο θα κάνουν και για τα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή τους.

 Καρκίνος

Παρατηρούν και τα πιο μικρά πράγματα και κρατούν πάντα… λογαριασμό. Οι Καρκίνοι θυμούνται κάθε τι που έχει αξία και κυρίως κάθε τι που τους πλήγωσε, τους πρόδωσε ή τους απογοήτευσε.

Παρθένος
Υπάρχει λόγος που έχουν το παρατσούκλι των… τελειομανών. Οι Παρθένοι έχουν δυνατή μνήμη που τους επιτρέπει να σχεδιάζουν κάθε επόμενο βήμα τους προσεκτικά.

Σκορπιός
Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού τείνουν να έχουν πολύ καλή μνήμη. Είναι έξυπνοι και μπορούν να θυμηθούν διάφορα γεγονότα με μεγάλη λεπτομέρεια. Μπορούν να θυμηθούν ακόμα και γεγονότα που συνέβησαν πολλά χρόνια πριν.

Αιγόκερως
Η μνήμη τους είναι φυσικό ταλέντο, σαν να τους χαρίστηκε από τη φύση.  Θυμούνται λεπτομέρειες και γεγονότα ενώ παρατηρούν ακόμη και τα πιο μικρά σημεία σε οτιδήποτε. Η μνήμη τους είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο και για τον χώρο της δουλειάς τους.

Πηγή:marieclaire

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being