Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Άρχισε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία του Συλλόγου γαι την Ψυχική Υγεία και την Πολυφωνική

Άρχισε η προπώληση για τη μεγάλη  συναυλ...

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Άρχισε ήδη η προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία θρησκευτικής μουσικής που ετοιμάζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, γνωστός ως ΣΟΨΥ Πάτρας, με προσκεκλημένη την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ και η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με τη συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Πατρών.

200 ερμηνευτές [χορωδοί και μουσικοί] θα παρουσιάσουν ένα αξιόλογο πρόγραμμα θρησκευτικής μουσικής, από το διεθνές ρεπερτόριο αλλά και έργα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Θα ερμηνευτούν έργα των συνθετών Θόδωρου Αντωνίου, Βασίλη Τενίδη, Κώστα Κλάββα, Leo Delibes, Bruno Coulais, John Rutter, Jerry Foreman, Philip Wilkinson, Richard & Robert Sherman, Miklos Kocsar, Jay Althouse, Deak Bardos Gyorgi, αλλά και κατανυκτικά τροπάρια της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

 

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, [που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα], η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος] και τμήμα της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], ενώ το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μαρίνα Ριζογιάννη.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα δισκοπωλεία MUSICAL & DISCOVER, από τα γραφεία του ΣΟΨΥ και από τα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280- Γούναρη, καθημερινά πρωί και απόγευμα, τηλ. 2610279679]. Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση και το κοινωνικό έργο του οργανωτή της συναυλίας ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ.

Χορηγός της συναυλίας θα είναι ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας το περιοδικό BEST, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και η ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ, από το δίκτυο της οποίας θα μεταδοθεί απ’ ευθείας η συναυλία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture