Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά-Αττική: Η πυρκαγιά απειλεί να διασχίσει την Εθνική Οδό

Φωτιά-Αττική: Η πυρκαγιά απειλεί να διασ...

Η καταστροφική φωτιά λίγο μετά τις 20.30 απειλούσε να διασχίσει την Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων στις Αφίδνες

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση της πυρκαγιάς στην Αττική καθώς η καταστροφική φωτιά λίγο μετά τις 20.30 απειλούσε να διασχίσει την Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων στις Αφίδνες. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τιτάνιο αγώνα για να ανακόψουν την πορεία της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από την ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης και έχει πάρει πλέον πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Η  πυρκαγιά έχει ένα πολύ μεγάλο μέτωπο που εκτείνεται στο τρίγωνο από τον οικισμό Δροσοπηγή, τα πρώην βασιλικά ανάκτορα του Τατοΐου και το Κατσιμίδι, βόρεια του Κρυονερίου. Οι φλόγες δεν έχουν φτάσει ακόμη στο Κατσιμίδι αλλά κατευθύνονται σε αυτό.

Οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής εστιάζονται στο να σταματήσουν την πορεία της φωτιάς καθώς αν περάσει την κορυφογραμμή θα κινδυνεύσει άμεσα η Ιπποκράτειος Πολιτεία.

Η πυρκαγιά έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση δάσους στην παραπάνω περιοχή, ενώ όπως αναφέρουν αρμόδιοι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω της πολύ μεγάλης φλόγας δημιουργούνται τοπικά ριπές αέρα που επιταχύνουν την επέκταση της πυρκαγιάς.

Από την άλλη πλευρά, η φωτιά έφτασε πολύ κοντά σε σπίτια της Δροσοπηγής. όπου και εκεί είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις