Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

O Marc Jacobs και το lifting: «Είμαι ματαιόδοξος, δεν είναι ντροπή»

O Marc Jacobs και το lifting: «Είμαι ματ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο διάσημος αμερικανός σχεδιαστής παροτρύνει τον κόσμο να μην αισθάνεται άσχημα για τις πλαστικές επεμβάσεις

Πασίγνωστο όνομα της νεουορκέζικης σκηνής της μόδας, ο 58χρονος Marc Jacobs συνηθίζει να μοιράζεται με άνεση τις καθημερινές στιγμές της ζωής του με τους 1,6 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram. H τελευταία του ανάρτηση είναι από τις πλέον πολυσυζητημένες, καθώς σύμφωνα με την αμερικάνικη Vogue «ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη διαφάνεια στις πλαστικές επεμβάσεις». Ο δημοφιλής σχεδιαστής σχολιάστηκε πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγω της τελευταίας του εμφάνισης μετά το λίφτινγκ που έκανε. Δεν δίστασε να ποστάρει το πρόσωπό του με γάζες αμέσως μετά την επέμβαση, αλλά και φωτογραφίες από την ανάρρωση και την τελική όψη του μόλις τρεις μέρες μετά.

Ο Marc παραδέχτηκε στη Vogue ότι άρχισε να κάνει από πολύ νωρίς αισθητικές επεμβάσεις. «Πριν από πολλά χρόνια ξεκίνησα. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε, αλλά ο Steven Meisel μου είχε συστήσει έναν γιατρό με το όνομα Dr. Brandt, ο οποίος ήταν, φυσικά, αρκετά διάσημος και όλοι τον ήξεραν. Με ενοχλούσε ο λαιμός μου και η χαλαρότητα του δέρματος. Ημουν συντηρητικός με το botox και τα fillers ως τότε, αλλά κάποια στιγμή έδειχναν υπερβολικά και ψεύτικα».

Εξήγησε ότι ποτέ δεν κράτησε μυστικές τις επεμβάσεις που έκανε. «Θέλω να πω, υπήρξαν τόσα πολλά πράγματα στα οποία ήμουν ξεκάθαρος. Όπως, μια φορά όταν πήγα σε μια εκδήλωση με καπέλο του μπέιζμπολ και με ρώτησαν: «Γιατί φοράς καπέλο του μπέιζμπολ;» Και απάντησα «Λοιπόν, μόλις έκανα μεταμόσχευση μαλλιών». Οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι που απάντησα», λέει.

Όπως είπε μάλιστα, πρόσφατα «ερωτεύτηκε» το Dr. Jacono και είναι πολύ happy για το αποτέλεσμα στο πρόσωπό του. «Θα πρέπει, νομίζω, απλώς να μιλάμε και τότε αυτό μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους ώστε να νιώσουν λιγότερη ντροπή. Απλώς δεν πιστεύω ότι υπάρχει ντροπή στο να είσαι ματαιόδοξος», είπε ο σχεδιαστής.

«Ναι, είμαι ματαιόδοξος» ομολόγησε στη Vogue.  «Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να είσαι. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να θέλεις την προσοχή. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να ντύνεσαι και να θέλεις να κερδίσεις τα βλέμματα» συνέχισε ο Marc Jacobs και πρόσθεσε: «Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μου δίνουν ευχαρίστηση. Η αυτο-φροντίδα σε κάθε επίπεδο... Η εξωτερική και η εσωτερική ευεξία είναι πραγματικά σημαντικές. Οσο καλύτερα νιώθω με τον εαυτό μου τόσο καλύτερος είμαι προς τους άλλους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View