Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μια πρώτη διασύνδεση της ελληνικής γαστρονομίας με την γαλλική οινοποίηση

Μια πρώτη διασύνδεση της ελληνικής γαστρ...

Μια ονειρεμένη τελετή στον ειδυλλιακό χώρο του Κτήματος Παναγιωτόπουλου

Τresors! Μικροί ή μεγαλύτεροι θησαυροί ανεκτίμητης αξίας που αγνοείς την ύπαρξή τους μέχρι να τους ανακαλύψεις… Στη συντροφικότητα, στην αγάπη, στον έρωτα, στις σχέσεις, στις φιλίες! Ένας τέτοιος θησαυρός, λαμπερός σαν τις ακτίνες του ήλιου και… καθαρός σαν τον γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας ήλθε στην επιφάνεια, όταν δύο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους, γράφοντας την πιο λαμπερή σελίδα στην κοινή τους ζωή. Εκείνη από την Ελλάδα και εκείνος από την Γαλλία. Δύο άνθρωποι, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμοί. Κι όμως τόσο ίδιοι, αφού η σχέση τους σφυρηλατήθηκε στο χρόνο, απορρέοντας από τον αμοιβαίο θαυμασμό και σεβασμό.

Σε μία ονειρεμένη τελετή που πραγματοποιήθηκε στους ειδυλλιακούς χώρους του Κτήματος Παναγιωτόπουλου στο Λαμπίρι οι νεόνυμφοι, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από την Γαλλία και την Ελλάδα τηρώντας τα έθιμα των δύο χώρων με ιδιαίτερα, όμως, εκλεπτυσμένες νότες του προσωπικού τους στυλ.

Η ξεχωριστή μέρα ξεκίνησε μ’ ένα πολύωρο welcome party δίπλα στη θάλασσα με φόντο τον Κορινθιακό και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Υπό τους ήχους της μουσικής, οι προσκεκλημένοι μέσα από έναν ατελείωτο μπουφέ finger food, αποκλειστικά με ελληνικές γεύσεις, ανακάλυψαν τον θησαυρό της ελληνικής κουζίνας και των προϊόντων της αχαϊκής γης, ενώ απόλαυσαν αποκλειστικά γαλλικές σαμπάνιες και αφρώδεις οίνους. Με την επιμέλεια του ζευγαριού σερβιρίστηκαν τρία είδη γαλλικής σαμπάνιας και τρία διαφορετικά είδη αφρώδους οίνου. Ήταν η πρώτη διασύνδεση της ελληνικής γαστρονομίας με την γαλλική οινοποίηση…, καθώς ο… παράλληλος, αυτός γάμος συνεχίστηκε αμέσως μετά στην κυρίως δεξίωση. Οι προσκεκλημένοι μεταφέρθηκαν στον κυρίως χώρο του Κτήματος, όπου η έμπειρη ομάδα, αποκάλυψε τις μοναδικές της γαστρονομικές ικανότητες, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μενού, αποκλειστικά με ελληνικά παραδοσιακά πιάτα και γεύσεις «πλημμυρισμένες» από Ελλάδα που ικανοποίησαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Άλλωστε η Γαλλική κουζίνα είναι παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή γαστρονομική της αξία και δύσκολα ανταγωνίσιμη. Το στοίχημα όμως, κερδήθηκε, αφού η ελληνική κουζίνα κατάφερε να σαγηνέψει τους Γάλλους προσκεκλημένους, οι οποίοι συνέχισαν μ’ ένα after wedding party σε διαφορετικό χώρο, μέσα στο πράσινο κάτω από τον έναστρο ουρανό. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View