Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αστικό λεωφορείο κάνοντας μανούβρα, χτύπησε τη στάση στην Αγ. Ανδρέου

Πάτρα: Αστικό λεωφορείο κάνοντας μανούβρ...

Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές ενώ περιπολικό της αστυνομίας τοποθέτησε κόκκινη κορδέλα

Την στάση του Αστικού ΚΤΕΛ μετά την οδό Ζαΐμη επί της Αγ. Ανδρέου χτύπησε λεωφορείο της γραμμής 5. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 2/8/2021, το λεωφορείο που είχε μόλις τελειώσει το δρομολόγιο του και θα αποσυρόταν σταμάτησε στο συγκεκριμένο σημείο που είναι η στάση όπου όμως υπήρχαν σταθμευμένα Ι.Χ. οχήματα που είχαν σχεδόν καταλάβει τον χώρο που κανονικά διατίθεται για τη στάση και το επιβατικό κοινό.

Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα ειδικά ώρες αιχμής είναι σύνηθες όπως μας είπαν και οι υπεύθυνοι του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας. Στην προσπάθεια του λοιπόν να φύγει η οδηγός του αστικού λεωφορείου και μην έχοντας άνεση και καλή ορατότητα, του έφυγε το λεωφορείο και έπεσε στη στάση προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και χωρίς να χτυπήσει ή να τραυματιστεί κάποιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη στάση εκείνη τη στιγμή καθόταν και περίμενε λεωφορείο μία γυναίκα επιβάτης που όπως περιέγραψε, είδε το λεωφορείο να ακουμπά την πινακίδα και κατόπιν να ξηλώνει το στέγαστρο της στάσης. Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό, φοβήθηκε και κινήθηκε γρήγορα μακριά από το σημείο.

Στο σημείο της πρόσκρουσης έσπευσαν άμεσα οι άνθρωποι του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, τα γραφεία του οποίου είναι σχεδόν δίπλα ενώ ήρθε και περιπολικό της αστυνομίας και στο χώρο της στάσης που η πλαϊνή της πλευρά έχει φύγει, τοποθετήθηκε κόκκινη προστατευτική κορδέλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις