Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εμιλι Ραταζκόβσκι: Ωραιότερη από ποτέ στο παραμυθένιο Unicef Gala στο Κάπρι

Εμιλι Ραταζκόβσκι: Ωραιότερη από ποτέ στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αμερικανίδα καλλονή με αποκαλυπτική μαύρη τουαλέτα «έκλεψε την παράσταση» από τις Χάιντι Κλουμ, Κέιτι Πέρι και πολλά super models

H 30χρονη ηθοποιός και beauty icon Εμιλι Ραταζκόβσκι, που πολύ πρόσφατα έγινε μαμά αλλά δεν σταματάει να προβάλλει το απίστευτο σώμα της διαρκώς στο διαδίκτυο, ήταν εκείνη που τρέλανε τα φλας στο παραμυθένιο Unicef Gala στο κοσμοπολίτικο Κάπρι της Ιταλίας το περασμένο σαββατόβραδο. Με χορηγό την διάσημη μπουτίκ Luisa Via Roma, πολλές λαμπερές celebrities είχαν προσκληθεί επιλέγοντας υπέρλαμπρη και αποκαλυπτική γκαρνταρόμπα, αλλά η αμερικανίδα καλλονή ήταν εκείνη που ξεσήκωσε τα περισσότερα βλέμματα προκαλώντας ειδικά δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο.

Με τα μαλλιά της φυσικά στους ώμους της και διακριτικό μακιγιάζ, επέμεινε στο κοριτσίστικο, ανεπιτήδευτο look που την κάνει να δείχνει πολύ μικρότερη από την ηλικία της. Επιπλέον, απέφυγε τελείως τα έντονα κοσμήματα. Το μαύρο φόρεμα που τόνιζε το πλούσιο ντεκολτέ και τα υπέροχα πόδια της ήταν της εμβληματικής βρετανίδας designer Vivienne Westwood, με χαρακτηριστικά στοιχεία τα φουσκωτά μανίκια, τα ντραπαρίσματα και το θεαματικό σκίσιμο που έφθανε ως τους γοφούς.

Εντυπωσιακές ήταν βέβαια και η πανύψηλη και αγέραστη Χάιντι Κλουμ με αστραφτερή ασημιζέ τουαλέτα, η οποία έφθασε συνοδευμένη από το νεαρό σύζυγό της και την κόρη της, όπως και η Τίνια Κουνακέι- γυναίκα του Βενσάν Κασέλ- με cut- off dress. Παρούσες ακόμα οι Νατάσα Πόλι, Καρολίνα Κούρκοβα, Σίντι Μπρούνα, Σαμπρίνα Ελμπα, Ελζα Γκονζαλεζ, η κόρη του Σον Πεν, Ντίλαν, η ηθοποιός των εφηβικών επιτυχιών Βανέσα Χάτζενς και η πάμπλουτη Νίκι Χίλτον- Ρότσιλντ. Τραγούδησαν Κέιτι Πέρι και Τζον Λέτζεντ. Σκηνικό το ξακουστό μεσαιωνικό μοναστήρι- αξιοθεάτο  La Certosa di San Giacomo  με τους καταπληκτικούς κήπους του Αυγιούστου και τα ρωμαικά αγάλματα. Αφορμή μια ειδική, φιλανθρωπική έκδοση μόδας. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για τη Unicef Italia.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View