Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Φουντώνει η κουβέντα για το ύψος των γεφυρών της ΕΡΓΟΣΕ και τα Πυροσβεστικά-Έγγραφο κατοίκων που ζητούσαν να είναι χαμηλές

Αχαΐα: Φουντώνει η κουβέντα για το ύψος ...

Δείτε το έγγραφο

Προβληματισμό προκαλεί έγγραφο του τοπικού συμβουλίου και κατοίκων του Ψαθοπύργου προς την ΕΡΓΟΣΕ που ανάρτησε ο συγκοινωνιολόγος Δημήτρης Σαρδελιάνος σχετικά με το ζήτημα που ανέδειξε την Κυριακή το thebest για το ύψος των γεφυρών της ΕΡΓΟΣΕ και το οποίο προκάλεσε προβλήματα στη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων στη φωτιά της Ζήριας.

Ο κ. Σαρδελιάνος δημοσιοποιεί μάλιστα έγγραφο με βάση το οποίο ζητείται από την ίδια την Κοινότητα Ψαθοπύργου «οι γέφυρες στις διαβάσεις Αγ. Τριάδος και Αγ. Σπυρίδωνος να έχουν ύψος 2.40 μέτρα ακριβώς προκειμένου να εμποδίζεται η κίνηση οχημάτων μεγαλύτερου ύψους μέσα στον οικισμό, μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των κατοικων».

"Με αφορμή το θέμα με για το ύψος των ανισόπεδων διαβάσεων που εμπόδισε την διέλευση των πυροσβεστικών. Την ευθύνη για την μελέτη και η κατασκευή τεχνικών έργων έχουν πρωτίστως οι υπογράφοντες μηχανικοί και προφανώς οι υπηρεσίες. Ομως ας δούμε λίγο και τις ευθύνες των αιρετών που πιέζουν με επιχειρήματα καφενείου και με την αυταρέσκεια δίκιο έχει η πλειοψηφία του λαού" αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Σαρδελιάνος

Η συζήτηση στο διαδίκτυο για τα προβλήματα που προκλήθηκαν στη έγκαιρη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων από το χαμηλό ύψος των γεφυρών της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις