Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών ζητά να ληφθούν όλα τα μέτρα για δια ζώσης μαθήματα

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών ζητ...

Την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, με απαραίτητο τον συνδυασμό του εμβολιασμού, της πραγματοποίησης συνεχών rapid test για όσους δεν εμβολιασθούν και χρήσης μάσκας

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ’  αριθ. 190/29.7.2021 έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε ομόφωνα, oι εξετάσεις των μαθημάτων στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2021 να γίνουν όπως ορίζονται με την ισχύουσα ΚΥΑ, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Συνελεύσεων των Τμημάτων και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και προστασίας της υγείας.

Aκόμα αποφάσισε να καλέσει την Πολιτεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε τα μαθήματα, τα εργαστήρια, οι κλινικές ασκήσεις και η πρακτική άσκηση των φοιτητών να πραγματοποιηθούν δια ζώσης την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, με απαραίτητο τον συνδυασμό του εμβολιασμού, της πραγματοποίησης συνεχών ελέγχων (rapid tests) για όσους δεν εμβολιασθούν και χρήσης μάσκας.

Η Σύγκλητος αποφάσισε και να απευθύνει έκκληση σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να εμβολιασθούν, δείχνοντας έτσι την κοινωνική τους ευθύνη και ταυτόχρονα να είναι δυνατή η δια ζώσης λειτουργία του Πανεπιστημίου  με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Τέλος αποφάσισε να γίνουν όλες οι Πανεπιστημιουπόλεις εμβολιαστικά κέντρα, σύμφωνα με το σχετικό αίτημα που έχει υποβάλλει προς το ΥΠΑΙΘ  για λειτουργία Εμβολιαστικών Κέντρων σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αίγιο, Ρίο, Κουκούλι, Αμαλιάδα και Πύργο & να ζητήσει από τον  ΕΟΔΥ την πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων (rapid tests) σε όλες τις Πανεπιστημιουπόλεις του.

Επίσης να ζητήσει από τα Αστικά ΚΤΕΛ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να πυκνώσουν τον αριθμό των δρομολογίων προς και από το Πανεπιστήμιο σε όλες τις Πανεπιστημιουπόλεις του, έτσι ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

*Στη φωτ. ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Ι. Μπούρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις