Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέο πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπάρλο- Φέρεται να μπήκε σε ναό και να επιτέθηκε σε ιερέα

Πάτρα: Νέο πρωτοφανές επεισόδιο με πρωτα...

Τον αναζητά η Αστυνομία

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που προκάλεσε το περιστατικό στον Ι.Ν. Αναλήψεως στο Ψαροφάι της Πάτρας είναι ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άσκησε βια κατά του π. Θεόκλητου Παντελίδη ενώ ανάλογες πληροφορίες επιμένουν ότι επιτέθηκε και κατά του Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. Ο δράστης φέρεται να μετέβη στον κ.κ. Χρύσανθο για  να εξομολογηθεί και άνδρας που τον συνόδευε να έσπασε το ραβδί του Επισκόπου. 

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει δώσει εντολή να κλείσουν οι εκκλησείες της πόλης καθώς οι ιερείς έχουν τρομοκρατηθεί. 

Υπενθυμιζεται ότι τη περασμένη Τρίτη ο Γιώργος Μπάρλος είχε προκαλέσει επεισόδιο στο Επισκοπείο. κατά του Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσοστόμου ζητώντας οικονομική ενισχυση για την Παναχαϊκή.

20:45 Ένα απίστευτο επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι στην Πάτρα. Ο εφημέριος του Ναού ανέφερε επεισόδιο σε βάρος του από ένα άτομο, μέσα στην εκκλησία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. η οποία με βάση τις περιγραφές του φερόμενου ως δράστη τον αναζητά. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το περιστατικό ο άγνωστος διέφυγε με μια μαύρη Πόρσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης απείλησε τον εφημέριο του Ναού λεκτικά και να του άσκησε βία, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να συνοδευόταν και από άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για γνωστό Πατρινό που πρόσφατα προκάλεσε και άλλο περιστατικό που απασχόλησε την τοπική κοινωνία. 

Ο ιερέας φέρεται να θέλει να υποβάλλει μήνυση, δείτε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις