Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε στη θάλασσα- Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση

Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έ...

Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης της άτυχης Γαρυφαλλιάς καθώς φέρεται να την χτύπησε, στη συνέχεια να την έσυρε στα βράχια και όταν την έσπρωξε στη θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή.

Τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που διεξήγαγε νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας καταγράφουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Η  σορός της Γαρυφαλλιάς έφερε κακώσεις στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλας προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή ξυλοκοπήθηκε νωρίτερα.

Παράλληλα το σώμα της Γαρυφαλλιάς είχε και εκδορές στοιχειό που κάνει τον ιατροδικαστή να μιλά για σύρσιμό της από τον δολοφόνο της.

Επιβεβαιώθηκε, τέλος, για μια ακόμη φορά ότι η άτυχη 26χρονη είχε τις αισθήσεις όταν την έσπρωξε στη θάλασσα και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Κατά πληροφορίες ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματά του αυτά καθώς είναι σε εξέλιξη η απολογία του 30χρονου.

Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στον εισαγγελέα αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

 

πηγή in.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις