Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ μετά το «Stranger Things» πρωταγωνιστεί στην ταινία «Black Widow»

Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ μετά το «Stranger Thi...

Μάλιστα οι χαρακτήρες που υποδύεται στη δημοφιλή σειρά του Netflix και στην ταινία της Μάρβελ συμπτωματικά οδηγούνται σε Ρωσική φυλακή

Ο 46χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Χάρμπορ μίλησε για το γεγονός ότι οι χαρακτήρες που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά «Stranger Things» και στην ταινία «Black Widow» της Μάρβελ που από 8 Ιουλίου 2021 ξεκινά να προβάλλεται στην Ελλάδα, οδηγούνται σε Ρωσική φυλακή.

Στο τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς sci-fi της πλατφόρμας του Netflix, ο αρχηγός της αστυνομίας που υποδύεται ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, Τζιμ Χόπερ βρίσκεται έγκλειστος σε σοβιετική φυλακή.

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Guardian», ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» του προτάθηκε ο ρόλος στην ταινία «Black Widow» της Marvel, στην οποία επίσης εμφανίζεται φυλακισμένος στη Ρωσία.

Είναι σύμπτωση, αποσαφήνισε και είπε ότι έπρεπε να ενημερώσει τους δημιουργούς της σειράς, τους αδερφούς Ντάφερ, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι.

«Διάβασα το σενάριο, επικοινώνησα με τους αδερφούς Ντάφερ και είπα: “Παιδιά, δεν μου αρέσει που το κάνω, αλλά θα έχω ρόλο και θα οδηγούμαι σε ρωσική φυλακή”» τόνισε προσθέτοντας ότι έμειναν έκπληκτοι.

Ο ηθοποιός φωτογράφησε το σκηνικό της ταινίας «Black Widow» (στο φιλμ πρωταγωνιστεί η Σκάρκετ Γιόχανσον) και το έστειλε στους δημιουργούς του «Stranger Things», ώστε να κατανοήσουν την αισθητική και να παρουσιάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Τους είπα: «Υπάρχει πορτοκαλί χρώμα. Μην κάνετε τη φυλακή πορτοκαλί. Ο Αλεξέι (ο χαρακτήρας που υποδύεται στην ταινία «Black Widow») είναι εύσωμος, έχει γένια και μακριά μαλλιά, οπότε ο Χόπερ στο «Stranger Things» ήθελα να έχει ξυρισμένα μαλλιά, να είναι καθαρός και πολύ αδύνατος.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight