Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Balloon Fire: Τα πυροτεχνήματα στα βάθη της Κίνας και... οι σκορπιοί που φάγαμε για να μπούμε στο κλίμα!

Balloon Fire: Τα πυροτεχνήματα στα βάθη ...

Ο Ανδρέας Τζελέπης της Πατρινής εταιρείας αφηγείται

Η Balloon Fire πράγματι παράγει τα πυροτεχνήματα που διαθέτει στην Κίνα κι έτσι εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Επισκέπτεται κάθε χρόνο τα εργοστάσια που κατασκευάζουν Πυροτεχνήματα. Τα εργοστάσια κατασκευής πυροτεχνημάτων βρίσκονται όλα στην επαρχία Χουνάν στα βάθη της Κινάς και συγκεκριμένα στην πόλη Liuyang.

Ο Ανδρέας Τζελέπης επιλέγει την κάθε βολή που θα απαρτίζει το κάθε πυροτέχνημα. Με την επιμονή στην επιλογή συνδυασμών επιδιώκει το εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος. Έτσι, τα πυροτεχνήματα που κατασκευάζει η Balloon fire κάνουν τη διαφορά και έχουν φανατικούς πελάτες από όλη τη Ελλάδα.

Το ταξίδι είναι δύσκολο όπως και η επικοινωνια με τους Κινεζους. Χαριτολογώντας μας είπε ο Ανδρέας Τζελέπης, μέχρι σκορπιούς φάγαμε για να μπούμε στο κλίμα!

Η Balloon fire φροντίζει ιδιαιτέρως την ποιότητα στα πυροτεχνήματα που εισάγει γιατί είναι η μονή εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ISO 9001-2015 σταθερής ποιότητας.

Το ταξίδι στην Κίνα γίνεται κάθε χρόνο με σκοπο την επίσκεψη προς τους σταθερούς συνεργάτες αλλά και πολλά νέα εργοστάσια πυροτεχνημάτων αναζητώντας νέους συνεργάτες και νέα προϊόντα. Δοκιμάζει τα πυροτεχνήματα, ξεχωρίζει τα εφέ που μπορούν να αποδώσουν το εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα στον ουρανό και κάνει συνδυασμούς σε εφέ αναζητώντας άρτια πυροτεχνήματα που μπορούν να συνδυάσουν το μέγιστο χρόνο καύσης και το ισχυρότερο φινάλε. Ο στόχος είναι οι ρίψεις στα πυροτεχνήματα να κρατούν το ενδιαφέρον του θεατή έως το τέλος της εκδήλωσης, δημιουργώντας του ανυπομονησία για το τι θα δει στα επόμενα δευτερόλεπτα.

Τα πυροτεχνήματα κατασκευάζονται σχεδόν με πρωτόγονο τρόπο, χειροποίητα, κάθε βολή και κάθε φιτίλι περνάει από ανθρώπινο χέρι. Έτσι, χρήζουν ιδιαίτερο έλεγχο για να υπάρχει σταθερή ποιότητα. Το φωτογραφικό μας υλικό θα σας δώσει πλήρη εικόνα για την υπάρχουσα κατάσταση στην κατασκευή των πυροτεχνημάτων, των βεγγαλικών και των καπνογόνων στην Κίνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά