Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενοικιαστήριο για την παλιά Νομαρχία Αχαΐας, στην Πατρέως

Πάτρα: Ενοικιαστήριο για την παλιά Νομαρ...

Aνοικτός ηλεκτρονικός πλειοδοτικός διαγωνισμός

Σε ανοικτό ηλεκτρονικό πλειοδοτικό διαγωνισμό ανακοίνωσε ότι προχωρά  η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, για την εκμίσθωση του διώροφου διατηρητέου κτιρίου της πρώην Νομαρχίας, στην οδό Πατρέως, στο κέντρο της Πάτρας. Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.  Η τιμή εκκίνησης είναι το ποσό των 36.000 ευρώ ενώ το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 458,65τ.μ., αποτελούμενο από υπόγειο εμβαδού 226 τ.μ., ισόγειο εμβαδού 361 τ.μ και α’ όροφο εμβαδού 361 τ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.

Η προθεσμία για την υποβολή του φακέλου με τα δικαιολογητικά συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίστηκε η Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ, Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ ΑΕ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Το κτίριο παραμένει εδώ και χρόνια αναξιοποίητο και εγκαταλειμμένο, παρά την ανακαίνιση που του είχε γίνει, ενώ δεν προχώρησε και το ζήτημα της στέγασης σε αυτό του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Ο πρώτος διαγωνισμός Είχε διενεργηθεί πριν από δύο χρόνια και ήταν άγονος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις