Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός Γ. Ασημακόπουλος «υιοθέτησε» ευχές παιδιών που παλεύουν με τη λευχαιμία

Ο Πατρινός Γ. Ασημακόπουλος «υιοθέτησε» ...

Το όνειρο που πραγματοποίησε

Ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωινό της Παρασκευής, προδίδοντας πως θα κάνει πραγματικότητα δυο ευχές παιδιών του συλλόγου Make A Wish που δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη με την λευχαιμία. Το ένα παιδί θέλει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και το άλλο παιδί θέλει ένα δωμάτιο κάστρο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Είναι ένα μεγάλο όνειρο να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα γιατί πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, οι κακουχίες με έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο. Έβλεπα όνειρα, τον αδελφό μου και ήταν το καμπανάκι που χτύπησε πιο έντονα μέσα μου».

«Μόνο αγάπη θέλω να δώσω και να κάνω ίσως τα παιδιά πιο ευτυχισμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης του Survivor. «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ένα από τα 2 παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε».
 
«Θέλω να προσφέρω, είμαι αληθινός και το αποδεικνύω με αγάπη μόνο και τόσο όμορφα συναισθήματα στο μυαλό μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight