Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μόνο τα αγγλικά, δεν αρκούν. Επίλεξε την κατάλληλη δεύτερη γλώσσα για το παιδί σου – Μπες στο instateacher.gr

Μόνο τα αγγλικά, δεν αρκούν. Επίλεξε την...

Οι ξένες γλώσσες είναι «όπλο» για την αγορά εργασίας.

Σε έναν κόσμο που λειτουργεί πλέον με τη λογική ενός παγκόσμιου «χωριού» με τις κοινωνίες να έχουν μετατραπεί σε πολυπολιτιστικές κυψέλες και τις νέες τεχνολογίες να «καταρρίπτουν» τα σύνορα, η εκμάθηση ξένων γλωσσών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη σύνδεσή μας με τους άλλους και ένα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα των νέων ανθρώπων σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η γλωσσομάθεια διευρύνει τους ορίζοντες, δημιουργεί νέους τρόπους σκέψης και βεβαίως γίνεται το «όχημα» για να γνωρίσουμε τον κόσμο, να ανακαλύψουμε και να κατανοήσουμε άλλους πολιτισμούς.

Αν μέχρι πριν λίγα χρόνια η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας αποτελούσε πλεονέκτημα, σήμερα αποτελεί μια απαραίτητη προϋπόθεση.  Η παγκόσμια κοινότητα, η εγχώρια και η διεθνής αγορά εργασίας απαιτούν πλέον από τους νέους ανθρώπους την εκμάθηση περισσοτέρων ξένων γλωσσών πέρα από τα Αγγλικά για να μπορεί να είναι κανείς ανταγωνιστικός και να αποκτήσει «διαβατήριο» για δουλειές υψηλών απαιτήσεων και όχι μόνο. Αντίστοιχα, απαιτούν από τους μεγαλύτερους εργαζόμενους διαρκή κατάρτιση και ανανέωση των γνώσεών τους.

Πώς όμως μπορεί να μάθει κανείς εύκολα, γρήγορα και με τον κατάλληλο για αυτόν δάσκαλο ξένες γλώσσες; Πώς μπορεί να επιλέξει τον δάσκαλό του με βάση τα δικά του κριτήρια;

Το instateacher.gr συνδέει μαθητές που επιθυμούν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών με τους κατάλληλους δασκάλους.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκπαίδευσης και η σωστή επιλογή του δασκάλου αποτελεί «κλειδί» για την επίτευξη των στόχων ενός μαθητή όποιας ηλικίας και αν είναι αυτός.

Μέσα από το instateacher το οποίο προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα και στην Πάτρα, οι μαθητές μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν τον κατάλληλο δάσκαλο, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμούν. Έπειτα μπορούν να δουν τα αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων, να επικοινωνήσουν μαζί τους και τελικά να καταλήξουν στην ιδανική επιλογή για το μάθημα που ενδιαφέρονται.

Βρείτε τον ιδανικό δάσκαλο

Ο ενδιαφερόμενος  χρήστης της πλατφόρμας μπορεί να επιλέξει το μάθημα που τον  ενδιαφέρει και να πατήσει το κουμπί αναζήτηση. Στη συνέχεια θα δει τα αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων και χρησιμοποιώντας τα φίλτρα μπορεί να  θέσει  όλα τα κριτήρια που επιθυμεί ώστε να βρει ακριβώς αυτό που θέλει βλέποντας το αναλυτικό βιογραφικό του, τη διαθεσιμότητά του, τα δίδακτρα και τις προσφορές του. Στη συνέχεια, μπορεί να του στείλει  μήνυμα ενδιαφέροντος συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Ο δάσκαλος λαμβάνει το μήνυμα άμεσα και επικοινωνεί μαζί του για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσει το πρώτο του μάθημα.

Η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων.  Οι υπηρεσίες του παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Τι είναι οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι;

Ως πιστοποιημένοι εμφανίζονται οι δάσκαλοι που έχουν ανεβάσει τα πτυχία τους στην πλατφόρμα και έχουν ελεγχθεί αντίστοιχα από την ομάδα του instateacher.

Τι είναι το προφίλ μαθητή;

Η δημιουργία προφίλ δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να επικοινωνεί με τους δασκάλους που θα επιλέξει και να χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα Online διδασκαλίας του instateacher για μαθήματα εξ αποστάσεως.

Ενημερώσου εδώ: instateacher.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά