Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο Καλαβρύτων: 'Eτσι κατέρρευσε λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της η 56χρονη- Θα πήγαινε στο γιο της στο εξωτερικό

Νοσοκομείο Καλαβρύτων: 'Eτσι κατέρρευσε ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η νεκροτομή θα δείξει τα αίτια θανάτου

Μέσα σε λίγα λεπτά μετά από τον εμβολιασμό της κατέρρευσε μία 56χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Καλαβρύτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η άτυχη γυναίκα μετά τη διαδικασία του εμβολιασμού της περίμενε στον προθάλαμο μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως γίνεται με όλους τους εμβολιασμένους, σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα.

Ωστόσο μετά απο δέκα λεπτά αισθάνθηκε πόνο στην πλάτη και στο στήθος, και κατέρρευσε προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσονταν εκείνη τη ώρα στο χώρο των εμβολιασμών.

«Ενημερώθηκα αφού είχε καταλήξει η ασθενής. Με τη συμπτωματολογία που μου περιέγραψαν οι συνάδελφοι, ίσως ήταν καρδιακή ανακοπή. Δεν γνωρίζω αν προηγήθηκε αναφυλακτικό σοκ. Η καρδιακή ανακοπή μπορεί να προήλθε από διάφορα πράγματα και δεν είναι απαραίτητο ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί πάντα επειδή ο ασθενής είναι μέσα στο νοσοκομείο. Η νεκροτομή θα δείξει τα αίτια θανάτου» ανέφερε στο thebest.gr ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και γιατρός , Θεόδωρος Νασιώτης. 

Η 56χρονη γυναίκα έκανε το δεύτερο εμβόλιό της με σκοπό να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να δει τον γιο της. 

Πέθανε έπειτα από λίγη  ωρα κι ενώ έγιναν προσπάθειες ανάνηψης και διασωλήνωσης χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις