Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Οι 5 top θεραπείες ομορφιάς για το δέρμα

Οι 5 top θεραπείες ομορφιάς για το δέρμα

Ενημερωθείτε αναλυτικά από το doctoranytime.gr

Το δέρμα μας είναι η βασική μας εικόνα και είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς όταν γνωρίζει έναν άνθρωπο. Δεν έχει σημασία αν τα χρόνια περνούν, αφού πλέον, υπάρχουν αρκετές και αποτελεσματικότατες θεραπείες ομορφιάς που τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά μας και δίνουν λάμψη στο δέρμα που φθείρεται από το χρόνο και την καθημερινή ταλαιπωρία από τα προϊόντα μακιγιάζ. 

Βρήκαμε ποιες είναι οι 5 πιο αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα και σας τις παρουσιάζουμε. Να θυμάστε ότι ο δερματολόγος είναι ο ειδικός στον οποίο πρέπει να απευθυνθεί κανείς για να επιτύχει ένα καλό και ασφαλές αποτέλεσμα. 

Fractional laser: Το fractional laser δρα στοχευμένα στην περιοχή ενδιαφέροντος και ενεργοποιεί την κολλαγονογένεση. Βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα και επιτυγχάνει τη διόρθωση των ραγάδων, των ουλών ακμής, της φωτογήρανσης, των πανάδων, των φακίδων, των σημαδιών στο πρόσωπο, ακόμη και των μετατραυματικών ουλών. Τα αποτελέσματα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις άμεσα και θεαματικά και διαρκούν χρόνια. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τύπους δέρματος. 

Botox: Το botox είναι μια ελάχιστα επεμβατική ενέσιμη μέθοδος που δρα στους δερματικούς μύες εμποδίζοντας τις συσπάσεις τους. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αντιγήρανσης και ρυτίδων έκφρασης. Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα, χαμηλό κόστος, άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα και μπορεί κανείς να το ξανακάνει όσες φορές θέλει. Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και για αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας ή της ημικρανίας, όταν ενδείκνυται. 

Υαλουρονικό Οξύ: Το υαλουρονικό οξύ είναι η πιο φυσική και ασφαλής μέθοδος θεραπείας των ρυτίδων, ανάκτησης της νεανικότητας του δέρματος, ενυδάτωσης του προσώπου ή και αλλαγής του σχήματός του. Δεν επηρεάζει τη φυσική έκφραση του προσώπου, έχει αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ και δεν έχει επιπλοκές και παρενέργειες. Η αποθεραπεία είναι άμεση και δεν χρειάζεται περισσότερες από μία επισκέψεις για την ολοκλήρωσή της. 

Μεσοθεραπεία: Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα είτε ακόμη και στα μαλλιά. Στοχεύει στην ενυδάτωση, στη σύσφιξη, στη βελτίωση της όψης του δέρματος του προσώπου και του σώματος, στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ακόμη και στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Είναι μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη θεραπεία ομορφιάς. 

Απολέπιση προσώπου: Η απολέπιση προσώπου μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με δερμοαπόξεση είτε με χημικό peeling. Εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των πανάδων, των δυσχρωμιών και των σημαδιών ακμής ή ουλών. Βοηθά στην ανάπλαση του θαμπού δέρματος και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being