Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάρτι στο Twitter με το παντελόνι του Τραμπ: Τελικά το φορούσε ανάποδα;

Πάρτι στο Twitter με το παντελόνι του Τρ...

Η αλήθεια για την αμφίεση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Δυναμικό come back έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του το περασμένο Σάββατο στη Βόρεια Καρολίνα. Πολλοί χρήστες του twitter, αλλά και θεατές της ομιλίας, έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο παντελόνι του. Συγκεκριμένα, παρατηρώντας το, υποστήριξαν ότι φορούσε το παντελόνι ανάποδα με αποτέλεσμα τα social media να ασχοληθούν περισσότερο με το αν όντως ήταν το παντελόνι ανάποδα και όχι με τις δηλώσεις του πρώην πλανητάρχη.

Ενδεικτικό ήταν το hashtag με τίτλο #TrumpPants, με τους χρήστες να καταθέτουν τη δική τους άποψη για το αν ο Τραμπ προχώρησε όντως σε μια μεγαλοπρεπή γκάφα ή όχι.

Τι πραγματικά συνέβη με το παντελόνι του Τραμπ

Τελικά όπως αποδείχθηκε, ο Τραμπ δεν φορούσε ανάποδα το παντελόνι του, απλώς ήταν έτσι ο τύπος του ρούχου που σε συνδυασμό, πιθανώς, με τον σωματότυπο του πρώην προέδρου που το έκανε να δείχνει ότι φορέθηκε ανάποδα. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάντως ο πρώην πρόεδρος κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο.

Οι χρήστες του twitter δεν έχασαν την ευκαιρία και δημιούργησαν μια σειρά από αστεία για να διακωμωδήσουν την αμφίεση του Τραμπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight