Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επισκέφθηκε...

Ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού είχε συνάντηση με τους Πέτρο Βάη, Γιώργο Μαγιάκη, Περικλή Μουστάκη και την Μ. Σταματιάδου

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης επισκέφθηκε όπως πληροφορηθήκαμε στις 3 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιουνίου 2021 τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας στην Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου.

Ο 46χρονος Υφυπουργός που όπως είδαμε στη σελίδα του στο facebook, χαιρέτισε το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που θα διεξαχθεί από 16 έως 25 Ιουλίου 2021 καθώς και το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου που ξεκίνησε την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 με την συμπαραγωγή με το Maillon Théâtre de Strasbourg, «(Somewhere) beyond the cherry trees», στην Πειραιώς 260 τηρώντας στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του covid-19, συναντήθηκε στα γραφεία του θεάτρου της Πάτρας με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Πέτρο Βάη, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μαγιάκη και το μέλος Μαριάννα Σταματιάδου και αντήλλαξε μαζί τους απόψεις για την μετά-καραντίνα κατάσταση στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα ενώ ο κ. Γιατρομανωλάκης συνομίλησε και με τους εργαζόμενους του Θεάτρου. Πιθανόν η συζήτηση να πήγε και στο θέμα της κάλυψης της κενής θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, ένα θέμα που είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα μιας και ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ακροάσεων των 29 υποψηφίων και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, επίκειται η κρίσιμη συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου για τη λήψη της οριστικής απόφασης κάτι που πιθανόν να συμβεί έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν υπάρξει και συζητήσεις για το ποιοι από τους υποψηφίους μοιάζουν ως φαβορί ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις έχουν κοπάσει και επικρατεί μία ησυχία με το ενδιαφέρον όπως είναι φυσικό να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα μιας και την 1η Ιουλίου 2021 εκτός απροόπτου η Πάτρα και το ΔΗΠΕΘΕ της με ιστορία από το 1989 θα έχει ένα καινούριο καλλιτεχνικό όνομα, επικεφαλής.

Να προσθέσουμε τέλος πως ο κ. Γιατρομανωλάκης είχε συνάντηση και διάλογο στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ και με τον ηθοποιό και διευθυντή της σχολής δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Περικλή Μουστάκη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture