Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκπαιδευτικός της χρονιάς ο Πατρινός δάσκαλος Νίκος Γαλάνης

Εκπαιδευτικός της χρονιάς ο Πατρινός δάσ...

Βραβεύτηκε στα Education Leaders Awards

Για 6η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες.

H Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Μαΐου, στο House 124, με την παρουσία της Προέδρου κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής - εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων - όπου αξιολόγησαν περισσότερες από 210 υποψηφιότητες και επικύρωσαν τους νικητές.

Το κορυφαίο βραβείο Εκπαιδευτικός της Χρονιάς μοιράστηκε σε δύο δασκάλους, τον Πατρινό Νικόλαο Γαλάνη και τη Νάντια Στρατή, για την προσφορά τους στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας.

Ο προϊστάμενος του σχολείου Νικόλαος Γαλάνης δήλωσε: «Μέσα στην πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δύναμη να ανταποκρίνονται άμεσα στις προκλήσεις. Με όπλο τους τη θέληση, τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για το λειτούργημα που υπηρετούν, οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον πυλώνα του σχολείου. Στο πρόσωπο μας εκτιμήθηκε το έργο χιλιάδων αναπληρωτών που στηρίζουν τη δημόσια εκπαίδευση τα τελευταία (πολλά) χρόνια.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις