Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το δρυόδασος της Φολόης

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά επι...

Δεν θα υπάρξει ανάπτυξη αν δεν ολοκληρωθεί το έργο του αυτοκινητοδρόμου Πύργου-Πάτρας, ανέφερε

Η Ηλεία και το πανέμορφο, καταπράσινο δάσος της Φολόης, αποτέλεσε την πρώτη στάση της περιβαλλοντικής δράσης του δικτύου “Πράσινος Κόσμος” που διοργανώνει το ΚΙΝΑΛ – Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με την παρουσία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά στη Φολόη, τόνισε τη σημασία του δρυοδάσους ενώ ανέφερε πως μπορεί να γίνει πρότυπο για οικολογική και τουριστική ανάπτυξη.

Την Φώφη Γεννηματά, η οποία συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη, και τον γραμματέα επικοινωνίας του κόμματος, Πάνο Βλάχο, υποδέχτηκαν ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο πρ. βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Κουτσούκος και ο δασάρχης Πύργου, Παναγιώτης Λάττας.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το Περιβαλλοντικό μουσείο του δάσους της Φολόης ενώ μέσα από την επίσκεψη της αυτή στην γειτονική Ηλεία έσετιλε το μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει ανάπτυξη αν δεν ολοκληρωθεί το έργο του αυτοκινητοδρόμου Πύργου-Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις