Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Γραμματεία Ισότητας της ΝΔ "αδειάζει" την Λατινοπούλου: "Η ομορφιά βρίσκεται στη διαφορετικότητα"

Η Γραμματεία Ισότητας της ΝΔ "αδειά...

ΔΕΙΤΕ αναφέρει

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποδοκιμάζουν το πρόσφατο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία μεταξύ άλλων χαρακτήρισε νοσηρή μειοψήφια τους άνδρες που "γέρνουν προς τη γυναικεία φύση", τις γυναίκες που "γέρνουν προς τους άνδρες", ενώ εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για όσες φωτογραφίζονται αξύριστες, με ραγάδες και κυτταρίτιδα.

Μετά την οργή που προκάλεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση στα social media και την κριτική που άσκησαν πολλές γυναίκες καλλιτέχνιδες σε βάρος της γαλάζιας πολιτεύτριας, το "άδειασμα" συνεχίστηκε και από τη Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της ΝΔ, χωρίς να κατονομάζεται η 30χρονη Θεσσαλονικιά.

"Η ομορφιά κάθε ανθρώπου βρίσκεται στη διαφορετικότητά του", αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η Γραμματεία και επισημαίνει: "Απορρίπτουμε, κάθε προσπάθεια, κάθε σχόλιο ή πράξη που καλλιεργεί και αναπαράγει θλιβερά στερεότυπα και κάνει τους ανθρώπους δυστυχισμένους!".

Το σύνθημα που προβάλλεται στην ίδια ανάρτηση είναι: "Αγαπήστε το σώμα σας. Και βοηθήστε τους άλλους να αγαπήσουν το δικό τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις