Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας στις επαφές σας με τους γύρω σας. Υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε κάποιον με ανάρμοστα αστεία, με σκωπτικά σχόλια ή με τον κυνισμό σας. Το απόγευμα αυξάνει την πιθανότητα μιας απροσδόκητης αλλαγής στη ζωή σας. Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος…

 

Ταύρος

Δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε από τις προσωρινές αποτυχίες σας.  Η μέρα που ξημερώνει είναι πιθανό να είναι κάπως αμφιλεγόμενη… Πολλά από αυτά που συμβαίνουν θα κρύβουν παρασκήνιο. Κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να συμπεριφερθούν με τρόπους, που δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε.

 

Δίδυμοι

Δεν συνιστώνται τα ψέμα σήμερα και θα πρέπει να τα αποφύγετε με κάθε τρόπο. Ακόμα κι αν υπάρχει το ηθικό υπόβαθρο ενός ψεύδους για να σώσετε κάποιον, η εξαπάτηση σας πιθανότατα να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και να νιώσετε μεγάλη αμηχανία. Μια άλλη δύσκολη πτυχή που υπάρχει, είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

 

Καρκίνος

Ηρεμία συνιστάται σήμερα... Αποφύγετε τον καταιγισμό των πληροφοριών και περιοριστείτε στις απολύτως απαραίτητες. Ίσως το καλύτερο είδος δραστηριότητας για εσάς να είναι τα παιχνίδια με παιδιά, το σκι, η επίσκεψη σε ένα παγοδρόμιο ή η κολύμβηση σε μια πισίνα. Το απόγευμα είναι πιθανό να συναντήσετε ένα άτομα που είναι σε θέση να υποστηρίξει την καριέρα σας.

 

Λέων

Η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε κάποιους απολογισμούς δράσης! Είναι απαραίτητο να ορίσετε μελλοντικά ορόσημα στη ζωή σας. Μην απορρίψετε αβασάνιστα ριζικές αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν δεν σας ικανοποιεί η τρέχουσα δουλειά σας, μην φοβάστε να αδράξετε μια ευκαιρία για επαγγελματική ανεξαρτησία ή να αναζητήσετε μια άλλη δουλειά.

 

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει! Οι δεσμευμένοι ευνοείστε να προκαλέσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας.

 

Ζυγός

Ανησυχίες για την υγεία σας φουντώνουν σήμερα και η υποχονδριακή συμπεριφορά σας ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Αντί να φοβόσασθε για το τι μπορεί να συμβεί, αλλάξτε συνήθειες στην προσωπική σας ζωή που μπορούν να προκαλέσουν τα συμβάντα αυτά... Φροντίστε τα οικονομικά σας σήμερα, κάνοντας ένα πολύ καλό υπολογισμό των δαπανών που είναι απαραίτητες.

 

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή σήμερα! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά. Η διαδικασία ίσως να είναι μακροχρόνια, γι αυτό αναζητήστε επαγγελματική συμβουλή. Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να πέσει το Μάνα εξ ουρανού…

 

Τοξότης

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους.

 

Αιγόκερως

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα.

 

Υδροχόος

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Ερωτικά μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

 

Ιχθείς

Συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την μέρα σας, που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ευλογίες που έχετε. Μια θετική μέρα για εσάς, με πάρα πολύ ενέργεια και μια γενικότερη διάθεση να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμα σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being