Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΤΣΙ έστησαν την παγίδα θανάτου στον Τάσο Μπερδέση- ΒΙΝΤΕΟ

ΕΤΣΙ έστησαν την παγίδα θανάτου στον Τάσ...

Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Ο Τάσος Μπερδέσης, ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, είναι το τελευταίο θύμα στον αιματηρό και ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας. Το πρωί της Δευτέρας το όνομα του 39χρονου προστέθηκε στη λίστα των νεκρών ανάμεσα στις συμμορίες που εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας.

Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ
Λίγο πριν τις 09.00, ο Πατρινός πυγμάχος έφτασε σε χώρο άθλησης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη. Πάρκαρε το όχημά του στο χωμάτινο πάρκινγκ και από εκείνη την στιγμή τέθηκε σε εφαρμογή το φονικό σχέδιο των εκτελεστών του.

Μόλις εκείνος αποβιβάστηκε από το όχημα και κινήθηκε προς τη θέση του συνοδηγού κοντά στην είσοδο του γυμναστήριου, οι δύο δράστες τον πλησίασαν με ένα σκούρο τζιπ. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αποβιβάστηκε από το όχημα, άρχισε να τον πυροβολεί με καλάσνικοφ εξ’ επαφής περισσότερες από 10 φορές και στη συνέχεια επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά το σημείο καθώς από την πρώτη έρευνα στον χώρο του εγκλήματος δε φαίνεται να υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που να κατέγραψε κινήσεις τους.

Παρά τις έρευνες που έκαναν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, το όχημα των δολοφόνων του Τάσου Μπερδέση δεν βρέθηκε.

Οι Αρχές σαρώνουν την περιοχή για να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει το δρομολόγιο διαφυγής τους.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει 4 μαφιόζικες εκτελέσεις, με τις Αρχές να ερευνούν ομοιότητες μεταξύ τους, αν και μέχρι τώρα δε φαίνεται να συνδέονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις