Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά την είδηση ότι περιμένει δίδυμα!

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη ολόσωμη φωτογ...

Έγινε νονά

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς όχι μόνο στις αρχές του Μάη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Μίνωα Μάτσα αλλά το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει μωρά! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι έγκυος σε δίδυμα και όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, περιμένει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Σήμερα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς είχε την τιμή να βαφτίσει την κόρη της ξαδέρφης της. Η γνωστή πολιτικός έγινε νονά της μικρής Λητώς-Αφροδίτη, κάτι που της έδωσε τεράστια χαρά! Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε για πρώτη φορά ολόσωμη φωτογραφία της, μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος σε δίδυμα!

“Βαφτίσαμε σήμερα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο την κόρη της ξαδέλφης μου Άννας και του @georgekoumentakos. Το όνομά της Λητώ-Αφροδίτη! Να ζήσει, γερή και καλότυχη!” έγραψε η μέλλουσα μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα κίτρινο maxi φόρεμα, το οποίο έκρυβε διακριτικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight