Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μυστικό έως μυστήριο οι νέοι ιδιοκτήτες του «Δασυλλίου»- Τι ακούγεται

Πάτρα: Μυστικό έως μυστήριο οι νέοι ιδιο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Δεν ξέρει κανείς ποιοι είναι

Μυστικό έως… μυστήριο παραμένει το ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχουν νοικιάσει το τουριστικό περίπτερο στο Δασύλλιο,  στην Πάτρα. Το θέμα συζητείται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στον κύκλο των καταστηματαρχών της εστίασης, όμως κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Όσο και να αναρωτιούνται, τα ονόματα των ενοικιαστών παραμένουν άγνωστα. Το μόνο στοιχείο που φαίνεται να υπάρχει είναι ότι πρόκειται για δύο άτομα που έχουν ήδη κατάστημα εστίασης, στην Αγίου Νικολάου.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr,  σήμερα στην οικονομική επιτροπή κατακύρωσαν το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το «Δασύλλιο». Το πρακτικο αναφέρει το όνομα Παναγιωτης Λαμπρόπουλος ενώ η εγκυήτρια είναι από την Ζάκυνθο. 

Να θυμίσουμε ότι το Δασύλλιο, που ανήκει στο Δήμο Πατρέων, δημοπρατήθηκε στις 7 Μαΐου ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Φθορές, συνθήματα, μπογιές και γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης συνθέτουν το σκηνικό ενώ από τον χώρο έχουν κλαπεί μέταλλα και άλλα.

Και μπορεί μέχρι τώρα να παραμένει άγνωστο ποιοι είναι οι νέοι ενοικιαστές, με το όνομα τους να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι να υπογραφεί η σύμβαση και να περάσει ο χώρος επίσημα στα χέρια τους, το σίγουρο όμως είναι ότι το Δασύλλιο θα πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις