Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ Αχ...

Το νομοσχέδιο που παρουσίασε ο Υπουργός Εργασίας κ.Χατζηδάκης αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας, σε συνέχεια των αντικοινωνικών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας για το αντεργατικό νομοσχέδιο που απεργάζεται η Κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας με τη συμμετοχή των Βουλευτών Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των κομματικών οργανώσεων πραγματοποίησαν εξορμήσεις στο ιστορικό κέντρο και σε γειτονιές της  Πάτρας.

Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο των πανελλαδικών δράσεων των κομματικών οργανώσεων του κόμματος για την ενημέρωση των εργαζομένων για το αντεργατικό νομοσχέδιο που απεργάζεται η Κυβέρνηση.

Το νομοσχέδιο που παρουσίασε ο Υπουργός Εργασίας κ. Χατζηδάκης αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας, σε συνέχεια των αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ από την επομένη των εκλογών, σε μια περίοδο μάλιστα βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, μείωσης εισοδημάτων, επισφάλειας και ανεργίας.

Πλήττει όλους τους εργαζόμενους, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, πλήττει τους ανέργους καθώς ενθαρρύνει την υπερεκμετάλλευση με μείωση αποδοχών των ήδη εργαζομένων, και αποτρέπει τις προσλήψεις.

Πλήττει κατεξοχήν τη νέα γενιά που την καταδικάζει σε ένα μέλλον φθηνής, ελαστικής εργασίας και εργασιακής επισφάλειας χωρίς δικαιώματα.

Οι αναγκαίες διατάξεις ενσωμάτωσης, όπως για τη βία και την κακοποίηση στην εργασία και τις γονικές άδειες, δεν μπορούν να συγκαλύψουν τον αντικοινωνικό, αντιδημοκρατικό και αυταρχικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου και την επιβολή της εργασιακής ζούγκλας.

Εμείς, θα δώσουμε αποφασιστικά τη μάχη μαζί με τους εργαζόμενους, στη Βουλή, στους χώρους δουλειάς και στην κοινωνία, για να μην περάσει αυτό το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα, τονίζει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας υπογραμμίζοντας την αντίθεση και εναντίωση του στην φθηνή και ελαστική εργασία.

Όχι στην κατάργηση του 8ώρου, ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις