Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονιστικό! "Σήμερα είναι η μέρα που θα πω στο γιο μου ότι πεθαίνω από καρκίνο"

Συγκλονιστικό! "Σήμερα είναι η μέρα...

Μια μητέρα, λίγο πριν το τέλος, μοιράστηκε τη σκληρή αλήθεια με τον γιο της

Η ώρα να μοιραστεί μια σκληρή αλήθεια με τον γιο της, έφτασε. Η νευροεπιστήμονας Dr. Nadia Chaudhri μοιραζόταν την περιπέτεια υγείας της στο Twitter. Όμως δεν είχε πει -ακόμα- την αλήθεια στο γιο της. Το τέλος της είναι, δυστυχώς, κοντά, και έπρεπε να του μιλήσει.

Έγραψε τις προάλλες:
Σήμερα είναι η μέρα που θα πω στο γιο μου ότι πεθαίνω από καρκίνο. Φτάσαμε στο σημείο που πρέπει να το ακούσει από εμένα.

 
Άφησα όλα μου τα δάκρυά να κυλήσουν για να βρω το κουράγιο σήμερα το απόγευμα. Θα κλάψω τώρα γοερά, ώστε όταν έρθει η ώρα να μπορέσω να τον παρηγορήσω.

Σε επόμενο τουίτ έγραψε:
Έχω συγκλονιστεί από τις απαντήσεις σας σε αυτό το tweet, το οποίο έγραψα κλαίγοντας στο κρεβάτι. Μιας και είστε εδώ, να σας πω ότι συγκεντρώνω χρήματα για να υποστηρίξω συναδέρφους μου που το έχουν ανάγκη. Θα χαιρόμουν πολύ αν με βοηθούσατε να πετύχω τον στόχο μου.

Και όταν τελικά μίλησε στο γιο της, έγραψε:
Οι καρδιές μας ράγισαν. Κλάψαμε πολύ. Και μετά άρχισε η διαδικασία της επούλωσης. Ο γιος μου είναι γενναίος. Είναι φωτεινός. Όλα θα πάνε καλά. Και θα τον παρακολουθώ να μεγαλώνει από όπου κι αν βρίσκομαι. Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.

Την επόμενη ημέρα ανέβασε μια νέα φωτογραφία γράφοντας:
Είχα μια όμορφη μέρα. Διάβασα τόσα πολλά απ’ τα tweets σας και τα θερμά μηνύματά σας. Έπειτα ο ήλιος και το φεγγάρι μου με επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο. Έκανα έκπληξη στο γιο μου χαρίζοντάς του αυτά τα τέλεια τζάκετ (για να φορέσει μεγαλώνοντας)…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις