Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Αντλιοστάσια ΔΕΥΑΠ: Τα αυθαίρετα Bungalows χτισμένα πάνω στο κύμα.

Νίκος Νικολόπουλος: Αντλιοστάσια ΔΕΥΑΠ: ...

Ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα

Στην ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα αναφέρεται: 

Πολλές φορές ιδιοκτήτες καταστημάτων που δραστηριοποιούνται σε παραλίες,  δέχονται τα ανάλογα πρόστιμα από Κτηματική Υπηρεσία ή Πολεοδομία και δικαίως, για την καταπάτηση του αιγιαλού, λόγω ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων ή εγκατάσταση άλλων, φορητών ή μόνιμων κατασκευών (π.χ. ζαρντινιέρες, πέργκολες, εξέδρες, ομπρέλες, τέντες κ.λπ.) χωρίς καμία άδεια από την αρμόδια αρχή.  

Για την ΔΕΥΑΠ και την Δημοτική Αρχή Πελετίδη δεν ισχύει.

Αδιαφορώντας, τόσο για τους νόμους, όσο και τις διαθέσεις κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων, προχώρησαν στην κατασκευή υπέργειων Αντλιοστασίων Λυμάτων στις παραλίες.

Αντλιοστάσια που φέρνουν στο νου του καθενός μας Bungalow χτισμένα αυθαίρετα πάνω στο κύμα. 

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση στους καταπατητές του Αιγιαλού και ενοίκους της Μαιζώνος.

Κύριε Δήμαρχε,

Στις 17/3/2021 με ερώτησή μας, σας είχαμε καταθέσει υπόγεια κατασκευή των Αντλιοστασίων Λυμάτων, που κατασκευάζει σήμερα η ΔΕΥΑΠ στις παραλίες των Βραχαιίκων και Ροϊτίκων. Δυστυχώς επιλέξατε τη λύση των υπέργειων κατασκευών για τα Αντλιοστάσια με την οπτική όχληση και τη κακοποίηση της παραλιακής ζώνης.

Η επιλογή σας αυτή απέδειξε για άλλη μια φορά, την αδιαφορία που διακατέχει την Δημοτική Αρχή Πελετίδη, στις αιτιάσεις και τις ανησυχίες των Δημοτών, πολύ περισσότερο δε, στην Αδιαλλαξία που σας διακρίνει και την Φασίζουσα συμπεριφορά.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις