Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αύξηση προσωπικού εν μέσω καραντίνας απο τη Balloon Fire

Αύξηση προσωπικού εν μέσω καραντίνας απο...

Mε το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα balloon-fire.gr

Η Balloon fire με το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα balloon-fire.gr αποδείχτηκε σαν το ηλεκτρονικό καμάρι της Πάτρας. Εν μέσω Κορονοϊού-καραντίνας και όλων αυτών που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο η balloon fire αύξησε το προσωπικό της κατά τρία άτομα, απαριθμώντας πλέον 13 άτομα μόνιμα με πλήρη απασχόληση. Η αύξηση αυτή ορίζεται σαν δαιδαλώδης αν αναλογιστούμε ότι το κράτος δίνει τεράστια κίνητρα για να σταματήσει την ελεύθερη πτώση στις απολύσεις.

Σε αυτές τις προσλήψεις οδηγήθηκε από τη μεγάλη αύξηση των πωλήσεων που της επέφερε το ηλεκτρονικό της κατάστημα σε Ελλάδα και εξωτερικό με δεδομένο ότι το www.balloon-fire.gr μετρά ήδη 20 χρόνια ζωής με τεράστιο ηλεκτρονικό πελατολόγιο και αναγνωρισιμότητα. Το balloon fire  ήταν το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα πανελλαδικά για πυροτεχνήματα-μπαλόνια και για  εκδηλώσεις. Δεκάδες παραγγελίες φτανουν στη Balloon fire από κάθε σημείο του κόσμου διαμέσω ebay όπου η Balloon fire ειναι Top rated Seller.

Σε αντίθεση η χονδρική πώληση που έχει επίσης σαν βασικη δραστηριότητα η Balloon fire κατέρρευσε με μηδενικές πωλήσεις.

Όλη αυτή η επιτυχία προήλθε από στοχευμένες κινήσεις και όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Balloon fire  Ανδρέας Τζελέπης, ότι το εμπόριο δεν πεθαίνει , παρά μόνο αρρωσταίνει και επανέρχεται. Έτσι αντί να κάνει άμυνα, έκανε επίθεση επιτυγχάνοντας μεγάλη αύξηση των πωλήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων και εκτόξευση των πωλήσεων την περίοδο του Πάσχα.

Έτσι όλη αυτή η πορεία οδήγησε τη Balloon fire να κάνει προσλήψεις για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον τριπλάσιο όγκο πωλήσεων που ξαφνικά  έφτασε  στα χέρια της τον τελευταίο χρόνο.

Η Balloon fire ασχολείται εξειδικευμένα με πυροτεχνήματα, μπαλόνια σε χονδρική και λιανική πώληση. Για την Πάτρα και μόνο, αναλαμβάνει διακοσμήσεις εκδηλώσεων  γάμων και βαπτίσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά