Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Κορινθίου: Έξαλλη με ανάρτηση που την χλευάζει για την ερμηνεία του Επιτάφιου θρήνου

Μαρία Κορινθίου: Έξαλλη με ανάρτηση που ...

Η ανάρτηση στα social media

Η Μαρία Κορινθίου, όπως έγινε γνωστό πρόκειται να ερμηνεύσει τον “Επιτάφιο Θρήνο” στα νεοελληνικά και την δουλειά αυτή θα τη δούμε στο youtube της Αρχιεπισκοπής. Αυτές τις ημέρες η Μαρία μαζί με τον ηθοποιό Παναγιώτη Πετράκη αλλά και τον Γιάννη Αϊβάζη που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πρόζεκτ, εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωσή του.

Ωστόσο σήμερα η γνωστή ηθοποιός ενοχλήθηκε έντονα από μια ανάρτηση ενός χρήστη του facebook, ο οποίος την χλεύασε΄, όπως αναφέρει γι’ αυτή τη δουλειά.

Η Μαρία έγραψε: 

Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνία. Να είστε καλά….
Δυστυχώς έχουμε και κοινούς γνωστούς…..

Ο χρήστης του facebook είχε γράψει: “Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight