Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών στη Σύνοδο Πρυτάνεων

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρώ...

Σε εκδηλώσεις συμμετείχε ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας


Ολοκληρώνεται σήμερα η 96η Σύνοδος Πρυτάνεων της οποίας η έναρξη πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου. Στην  Σύνοδο συμμετείχε η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά μια σειρά θεμάτων που αφορούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Τη Δευτέρα 19/4/21 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στην εναρκτήρια εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ειδικής Υπηρεσίας Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας με θέμα: «Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027». Στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στον Πρύτανη Καθηγητή Χρήστο Μπούρα για την συμμετοχή του, ο Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης, επισημαίνει την αναγκαιότητα συνέχειας της ενεργού παρουσίας του στο πλαίσιο μιας δραστήριας και δημιουργικής συμμετοχής στη διαβούλευση που θα γίνει σε τεχνικό επίπεδο το επόμενο διάστημα, αλλά και μέσω της πλατφόρμας διαβούλευσης που έχει δημιουργηθεί λόγω των παρόντων υγειονομικών συνθηκών. Σήμερα ο Πρύτανης θα συμμετέχει με παρέμβαση του στην διαβούλευση.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χ. Μπούρας στις τελετές αποφοίτησης/ορκωμοσίας των Τμημάτων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας και Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά. Στο χαιρετισμό του ο Πρύτανης, αφού συνεχάρη τους αποφοίτους και επεσήμανε την ιδιαιτερότητα των υγειονομικών συνθηκών που δεν επιτρέπουν ακόμη την επιστροφή στην κανονικότητα, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και επεσήμανε, ότι με την αρωγή των νέων που είναι η ελπίδα του αύριο θα ξεπεράσουμε και την οδυνηρή διελκυστίνδα  της πανδημίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις