Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση

Κριός

Για τους περισσότερους Κριούς, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σας, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Ταύρος

Η μέρα υπόσχεται μεγάλη δημιουργικότητα και πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες! Πριν δώσετε σάρκα και οστά όμως σε κάποιες από τις ιδέες αυτές, θα ήταν καλό να βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμόσιμες και όχι προϊόν επιστημονικής φαντασίας… Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα άλυτα προβλήματα σας και ενδώσετε στον ρομαντισμό…

Δίδυμοι

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Καρκίνος

Μειωμένη είναι η διάθεση σας για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρεί και θα σας πικράνει. Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία…

Λέων

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, μια και μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα που προέκυψαν από πρόσφατες αντιπαραθέσεις. Τα αισθηματικά αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε τη στάση σας και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα. Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

Ζυγός

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε ένταση και συσσωρευμένα νεύρα. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε. Επανεξετάστε τους στόχους σας. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξετε ή να διαγράψετε, γιατί δεν σας εκφράζει; Η μέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση στόχων και συναισθημάτων.

Σκορπιός

Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου να αποτελέσουν την βάση, πάνω στην οποία θα οικοδομήσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας ανάκαμψης. Μια σπουδαία ευκαιρία θα βρεθεί στον δρόμο σας και αν την αδράξετε θα σας χαρίσει σημαντικές επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Είστε σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχετε χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια. Γι’ αυτό και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Αυτό όμως χρειάζεται χρόνο. Η μέρα κυλάει ήρεμα για σας και σας δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεστε όλα όσα επιθυμείτε να αποκτήσετε. Κρατήσετε το συναίσθημα αυτό και για τις πιο δύσκολες μέρες του μήνα για να έχετε ανεβασμένη ψυχολογία.

Αιγόκερως

Μια αναποδιά στον επαγγελματικό τομέα σας αναστατώνει και θέτει σε κίνδυνο την πορεία της δουλειά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να σώσετε ότι μπορείτε. Χρειάζεστε συναισθηματική ξεκούραση για να επανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία των ανθρώπων που σας αγαπούν.

Υδροχόος

Για να βελτιώστε την κατάσταση της υγείας σας θα πρέπει να καταβάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και περιορίστε το άγχος στην ζωή σας. Ευτυχίστε με όσα έχετε και μην δίνετε έμφαση σε όσα σας λείπουν… Είστε ανήσυχοι και δεν ικανοποιείστε εύκολα με τα αποτελέσματα των ασχολιών σας.

Ιχθείς

Σας αναθέτουν σήμερα μια συγκεκριμένη αποστολή, γιατί γνωρίζουν ότι είστε σκληρά εργαζόμενοι και ικανοί. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσετε. Φροντίστε όμως να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Βάλτε επίσης φρένο στις τρελές σας δαπάνες! Εξετάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεφύγει αρκετά με τις καταναλωτικές σας δαπάνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being