Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Κορωνοϊός: Από τι εξαρτάται ο αριθμός των ατόμων γύρω από το πασχαλινό τραπέζι

Κορωνοϊός: Από τι εξαρτάται ο αριθμός τω...

Η εισήγηση των ειδικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα. Η ενημέρωση γίνεται από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ συμμετέχουν η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι «από την Μεγάλη Εβδομάδα, μάλιστα, ξεκινά και μία νέα γραμμή εμβολιασμού για συμπολίτες μας άνω των 30 ετών, με ταχύτατη διαδικασία. Στόχος είναι να απλωθεί ακόμη πιο γρήγορα στη χώρα το τείχος της ανοσίας στη χώρα».

Ο Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στα επιδημιολογικά στοιχεία του 24ώρου για την Ελλάδα, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε στις εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων για το Πάσχα.

Οι εισηγήσεις των ειδικών για το Πάσχα

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στα επιδημιολογικά στοιχεία του 24ώρου για την Ελλάδα, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε στις εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων για το Πάσχα. Συγκεκριμένα μίλησε για έως 9 άτομα στα… πασχαλινά τραπέζια αν πρόκειται για κλειστό χώρο και ως 12 άτομα αν το τραπέζι γίνεται σε ανοιχτό χώρο.

Ακολούθως ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στα του εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being