Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή απόψε «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή απόψε «Η Μπα...

Στις 23.30 στην ΕΡΤ 2

Η ταινία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» παίχτηκε πέρυσι στους κινηματογράφους και παρά τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, αγαπήθηκε γρήγορα από το κοινό και κατόρθωσε να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες θεατές, κυρίως στους θερινούς.

Πρόκειται για μία «μαύρη κωμωδία» που λαμβάνει χώρα σε μία επαρχιακή πόλη. «Μια μικρή πόλη χαμένη στον κάμπο. Αφόρητη ζέστη και αφόρητη πλήξη. Μια συζυγική απιστία και ένα εκατομμύριο ευρώ που κάνει φτερά ανάβουν τα αίματα. Ο κόσμος κι ο υπόκοσμος συναντιούνται, τα όργανα αρχίζουν να βαράνε κι από κει και πέρα ο κακός χαμός. Έρωτες και καψούρες, πάθη και προδοσίες, συμβόλαια θανάτου, γιοι και μανάδες, σκυλάδικα και black metal, κροκόδειλοι, γλάροι, γουρούνια, χαρακτήρες με μεγάλα «εγώ και τρύπιες καρδιές» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο σημείωμά του ο σκηνοθέτης.

Σήμερα, 18 Απριλίου, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να την δουν όσοι δεν τα κατάφεραν πέρυσι –λόγω και του κορονοϊού- καθώς και να την απολαύσουν ακόμη μία φορά και εκείνοι που την είδαν. Παίζουν οι ηθοποιοί Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου κ.α., ενώ το σενάριο το υπογράφουν οι Γ. Οικονομίδης, Χ. Λαγκούσης και Δημ. Παπαμάρκος.

Στις 23.30 στην ΕΡΤ 2

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture