Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζεφ Μοντάνα λύνει τη σιωπή της για Λιγνάδη: «Τον φτιάχνουν τα ανήθικα πράγματα»

Η Τζεφ Μοντάνα λύνει τη σιωπή της για Λι...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα περιγράφει πώς γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη και εξομολογείται όσα βίωσε στο πλάι του πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Τζεφ Μοντάνα είναι 30 ετών με καταγωγή από την Κόρινθο. Ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και ασχολείται με το μόντελινγκ σε διεθνές επίπεδο, διαμένοντας μεταξύ Λος Άντζελες, Βελγίου και Αθήνας.

«Ποτέ δε θα γίνω μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη», δηλώνει ρητά το τρανς μοντέλο.

«Σήμερα είμαι σε θέση να αντιληφθώ και να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβη με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Θόλωσα και γιατί δεν είχα τις εμπειρίες και γιατί εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Εγώ δε μαγεύτηκα, ούτε τον θαύμαζα» εξομολογείται στο STAR.

Η Τζεφ Μοντάνα γνώρισε τον σκηνοθέτη όταν πριν από κάποια χρόνια πήγε να δει μια παράστασή του με μία φίλη της. Τότε πήγαιναν στη Β’ Λυκείου. Κάθονταν στην πρώτη σειρά και τις κάλεσε στο καμαρίνι του. Μία εβδομάδα αργότερα τις κάλεσε στο σπίτι του. Το μοντέλο πήγε για να συνοδεύσει τη φίλη της.

«Τότε δεν είχα παραδεχθεί ούτε στον εαυτό μου τι μου συνέβαινε, αν και όλοι έβλεπαν ένα κορίτσι» αναφέρει.

«Είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε το μυστικό μου. Είδε ένα παιδί, το οποίο κρύβεται, που μεταφέρει ένα τραύμα, ένα κοινωνικό στίγμα και το εκμεταλλεύτηκε» σημειώνει, προσθέτοντας ότι το κύριο πρόβλημα με τον Λιγνάδη είναι ότι «τον φτιάχνουν τα ανήθικα πράγματα».

Η Τζεφ Μοντάνα υποστηρίζει ότι ποτέ δεν τον ήθελε σεξουαλικά. «Τι να θέλω; Ήταν τόσα χρόνια μεγαλύτερός μου. Τον έβλεπα γέρο» αναφέρει το μοντέλο που ήταν τότε 16 χρόνων.

«Από την αρχή οι πιέσεις ήταν πολύ μεγάλες. Αυτό που ένιωσα ήταν αηδία, αποστροφή…» σημειώνει, προσθέτοντας ότι είχε ένα τρόπο να την «απειλεί», εφόσον ήξερε το μυστικό της που δεν ήξερε τότε ούτε η φίλη της.

«Δέχτηκα βία πολλών μορφών: λεκτική, ψυχολογική και σωματική από αυτόν τον άνθρωπο. Δέχτηκα χειραγώγηση. Χρωστάει από μένα προσωπικά και από όσους έχει βλάψει μία συγγνώμη» καταλήγει η Τζεφ Μοντάνα.

«Ο Λιγνάδης είδε το τραύμα μου»
Πριν λίγες μέρες, το μοντέλο είχε μιλήσει και στο κανάλι της Μαίρης Συνατσάκη στο YouTube, ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι δεν κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

«Είμαι ένα τελείως διαφορετικό άτομο σήμερα από το άτομο που ήμουν στα 16 μου. Τώρα είμαι σε θέση να τα αναγνωρίσω όλα αυτά» αναφέρει η Τζεφ Μοντάνα. «Ο Λιγνάδης είδε το τραύμα μου» περιγράφει για την δύσκολη περίοδο της εφηβείας της, κατά την οποία προσπαθούσε να ξεκαθαρίσει μέσα της ποια είναι πραγματικά.

«Είδε το μυστικό μου και το χρησιμοποιήσε. Όχι μόνο δεν με απελευθέρωσε αλλά με έπνιξε. Και το έκανε αυτό με φοβερή μέθοδο. Την έπεφτε στη φίλη μου για να φτάσει σε μένα».

«Δεν έχει να κάνει με το γένος, με την ομοφυλοφιλία, έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που έχει ψυχολογικά και φτιάχνεται με το να χειραγωγεί άτομα, να τα εξουσιάζει, να τα βιάζει. Και έπαιρνε δύναμη από αυτό» περιγράφει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight